De LEGO Group introduceert spannende duo-avonturen in de wereld van LEGO® Super Mario™ met LEGO® Mario™ en LEGO® Luigi™.

Let’s-a go! Met de LEGO® Super Mario ‘Avonturen met Luigi’ startset, die je nu al in pre-order kunt bestellen, speel je interactief met twee spelers! De gloednieuwe uitbreidingssets, waaronder ‘Bowsers Luchtschip’, zorgen ervoor dat fans nóg spannender avonturen beleven!

Billund, 22 juni 2021 – Vandaag kondigde de LEGO Group de komst van een unieke sociale speelervaring aan: voor het eerst kunnen kinderen en fans de figuren van LEGO Mario en LEGO Luigi met elkaar verbinden voor nieuwe duo speler uitdagingen in de wereld van LEGO Super Mario. Deze nieuwe opvallende spelfunctie moedigt samen spelen aan en is ideaal voor gezinsmomenten, nu twee spelers tezamen het LEGO Super Mario universum binnentreden voor nieuwe met LEGO stenen gebouwde avonturen.

Duo speler avonturen met LEGO Mario en LEGO Luigi (of een van de twee figuren los van elkaar) zijn mogelijk door deze te verbinden via bluetooth. Kinderen en fans spelen nu samen in één team en kunnen extra digitale munten verzamelen door samen acties uit te voeren zoals lopen, ronddraaien en springen. Spelers werken samen om uitdagingen aan te gaan en vijanden te verslaan, en delen beloningen. Ook kunnen ze desgewenst het spel helemaal omgooien door het tegen elkaar op te nemen.

Deze nieuwe unieke duo speler functie werd ook voorgesteld in een video die de LEGO Group en Nintendo eerder vandaag deelden.

Onze belangrijkste opzet is om eindeloos creatief bouwen en verbouwen aan te moedigen, en een langere speltijd te creëren. Met de aankondiging van vandaag brengen we LEGO Mario en LEGO Luigi – hun vrienden en vijanden – tot leven, terwijl de nieuwe interactieve functie garant staat voor onbeperkt speelplezier. We zijn erg enthousiast om de speelervaring en het LEGO Super Mario universum verder uit te breiden met nog meer nieuwe sets en personages, en hopen fans mee te nemen in dit verhaal”, aldus Simon Kent, Creative Lead achter LEGO Super Mario.

De interactieve en langverwachte ‘Avonturen met Luigi’ startset vormt de nieuwste uitbreiding van de LEGO Super Mario productlijn, het resultaat van een unieke samenwerking met Nintendo, waarmee een geheel nieuwe manier van spelen met LEGO stenen werd geïntroduceerd. Spelers kunnen vanaf 1 augustus aan de slag met LEGO Luigi in de LEGO Super Mario ‘Avonturen met Luigi’ startset, een set die zowel in single- als duo-play gespeeld kan worden.

De tweelingbroers LEGO Luigi en LEGO Mario zijn verkrijgbaar in afzonderlijke startsets waarmee je de wereld van LEGO Super Mario binnentreedt. Het interactieve duo spel creëer je door de twee figuren te combineren, wat mogelijk zal zijn vanaf 1 augustus.

Samen met de bekendmaking van de nieuwe bluetooth-gestuurde duo speler modus, stelt de LEGO Group ook vier nieuwe uitbreidingssets, twee nieuwe power-uppakketten en tien nieuwe personagepakketten voor. De vier nieuwe uitbreidingssets zijn stuk voor stuk erg boeiende bouwsets waarmee kinderen hun basissets kunnen uitbreiden, en bevatten naast een extra muntenverzameling elementen die geschikt zijn voor zowel single- als duo-play.

Vanaf vandaag kan je de ‘Bowsers luchtschip’ uitbreidingsset in pre-order bestellen. Met deze set bouwen fans een nieuw uitdagend level waar ze de strijd tegen het beruchte vliegende schip aangaan. Vecht tegen Kamek, een Goomba en een Rocky Wrench, en strijd daarna tegen het schip zelf! ‘Bowsers luchtschip’ kan worden opgesteld in ‘vliegmodus’ of uitgeklapt in ‘koersmodus’.

Andere spannende nieuwe producten die vandaag worden voorgesteld, zijn: power-uppakketten van Kikker-Mario en Bij-Mario, waarmee spelers LEGO Mario kunnen omkleden in grappige kikker- en bij-outfit, en de ‘Boss Sumo Bro Topple Tower’ uitbreidingsset, waarmee kinderen hun LEGO Mario en/of LEGO Luigi figuur inschakelen om de Topple Tower neer te halen – leuk om alleen te spelen, of samen met vrienden of familie.

De volledige lijst van nieuwe producten:

  • 71391 Bowsers Luchtschip uitbreidingsset (vanaf vandaag in pre-order te bestellen) (€ 99,99)
  • 71388 Boss Sumo Bro Topple Tower uitbreidingsset (€ 29,99)
  • 71389 Lakitu Sky World uitbreidingsset (€ 39.99)
  • 71390 Reznor Knockdown uitbreidingsset (€ 69.99)
  • 71392 Kikker-Mario power-uppakket (€ 9.99)
  • 71393 Bij-Mario power-uppakket (€ 9.99)
  • 71394 Personagepakketten – Serie 3 (10 verzamelbare personagepakketten, waaronder Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1Up- paddenstoel, Scuttlebug en Swoop) (€ 3.99)

Alle sets en pakketten zorgen ervoor dat fans hun avonturen eindeloos kunnen uitbreiden, verbouwen en aanpassen, en genieten van creatief speelplezier in een interactief duo spel met LEGO Mario en LEGO Luigi.

De LEGO® Super Mario™ ‘Avonturen met Luigi’ startset en ‘Bowsers Luchtschip’ uitbreidingsset kunnen nu vooraf besteld worden via http://www.lego.com/preorder-luigi en http://www.lego.com/preorder-bowsersairship. Deze sets zullen vanaf 1 augustus verkrijgbaar zijn op www.LEGO.com en bij geselecteerde detailhandelaars. De overige producten zullen beschikbaar zijn vanaf 1 augustus. De adviesprijs voor de ‘Avonturen met Luigi’ startset is € 59,99 euro, voor de ‘Bowsers Luchtschip’ uitbreidingsset is dit € 99,99.

Andere interessante berichten.

Ecolife Beds: het eerste 100% vegan beddenmerk van Nederland

arrow

Apollo Hotel Almere City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel met eigen Bierfabriek

arrow