FUN FACTORY INTRODUCEERT FUN CUP

Fun Factory introduceerde vorige maand de nieuwste aanwinst van hun sexual wellness-productlijn, de FUN CUP. Deze menstruatiecup heeft een unieke ergonomische vorm, is gemaakt van 100% medische siliconen en is bovendien vegan! Pr bureau PRESSURE verzorgt fullservice pr voor FUN FACTORY in Nederland en heeft ook de pr voor de productlancering van de FUN CUP in Nederland gerealiseerd.

Al twintig jaar heeft FUN FACTORY zichzelf toegewijd aan de vrouwelijke anatomie en aan het ontwikkelen van seksspeeltjes die vrouwen over de hele wereld prikkelen. De FUN CUP is de logische volgende stap in een lijn van producten die het bedrijf body geven. Dankzij de ergonomische en licht gebogen vorm past de FUN CUP perfect bij elke vrouw. De FUN CUP is bovendien ontzettend duurzaam. Wist je dat elke vrouw in haar leven tot soms wel 140 kilo waste produceert door het gebruik van tampons en maandverband?

Door het schrijven en uitsturen van een persbericht, aangevuld met influencer pr en product sampling brengt pr bureau PRESSURE de FUN CUP onder de aandacht bij de doelgroep. Vlogger Jiami maakte een vlog die meer dan 130.000 keer bekeken werd, door Vivonline werd de FUN CUP aan een grondige test onderworpen en Tatjana Maul van Dancyfood organiseert een winactie onder haar volgers. Meer mooie publicaties staan alweer op de planning. Simple. Healthy. Period!