Hot Girl Summer: Breng je sexual self naar boven.

Deze zomer willen we anderhalf jaar binnen zitten snel vergeten. De horeca is weer open en de eerste festivals zijn geweest, wat betekent dat de ‘Hot Girl Summer’ nu echt is begonnen. Of je nou een relatie hebt of niet, deze zomer draait om je beste sexual self zijn. Als seksueel-welzijnmerk moedigt LELO deze beweging aan en wil zij deze zomer het gesprek aanwakkeren om het openlijk praten over seks voor de vrouw te normaliseren. Want wat houdt je tegen om je beste authentieke zelf te zijn?

 

Als marktleider op het gebied van intieme lifestyleproducten ondersteunt LELO de ‘Hot Girl Summer’-beweging. LELO wil deze zomer dan ook een poging doen om seksualiteit en zelfvertrouwen bij vrouwen terug te winnen en hun de vrijheid geven om onbeschaamd heet en stoer te zijn. Daarbij vindt seksueel-welzijnmerk LELO dat zelfverzekerd zijn, je sexy voelen, gek doen, vrouwelijkheid en seksualiteit omarmen niet beperkt mag blijven tot de zomer.

Het gaat om het taboe doorbreken, dat je mag zijn wie je wilt zijn en je seksualiteit op jouw eigen manier mag uitdragen. We moeten met z’n allen af van het label dat je als vrouw preuts bent als je geen seks hebt of juist ordinair bent als je wél verschillende bedpartners hebt. Door middel van het openlijk voeren van gesprekken over taboeonderwerpen hoopt LELO hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Daarom zegt LELO: Geef jezelf deze zomer (en ook daarna) prioriteit! Draag wat je wilt, app zoveel mogelijk dating app-matches als dat is waar je je prettig bij voelt en verken je opties als vrij en jong individu. Bovendien is het ondersteunen van vrouwen van cruciaal belang voor de beweging. Zorg ervoor dat je vrienden weten hoe mooi ze zijn, complimenteer vreemden in de clubtoiletten en zeg ‘ja’ tegen alles wat je wilt!

Het is tijd om de beste zomer van ons leven te hebben, want we hebben het na dit jaar allemaal verdiend!

Andere interessante berichten.

Ecolife Beds: het eerste 100% vegan beddenmerk van Nederland

arrow

Apollo Hotel Almere City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel met eigen Bierfabriek

arrow