LEGO

Ontdek de nieuwste LEGO cadeaus voor de feestdagen.

Het is geen geheim dat bouwen met LEGO de perfécte manier is om de tijd door te brengen. Niet alleen voor kids maar ook voor volwassenen. LEGO is blijvend populair. Wist je dat er tijdens het kerstseizoen maar liefst 28 LEGO sets per seconde worden verkocht? Dat zijn er 1.680 per minuut, 100.800 per uur. Ook dit jaar komt LEGO met verrassende nieuwe cadeausets, perfect voor pakjesavond of onder de kerstboom. Want of je nu een architect bent, graag bloem schikt in je vrije tijd, een LEGO verzamelaar bent of gewoon wat afleiding zoekt, LEGO heeft vast wel iets leuks voor op je verlanglijstje dat je de koude decembermaand door helpt.

LEGO® Ferrari

Als we een aantal toys for boys moeten opsommen, dan staat een rode Ferrari vast en zeker in de top 3. Een echte is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar hey, deze te gekke miniatuur sportauto van LEGO voldoet perfect totdat je voldoende hebt gespaard voor the real thing. De auto bevat alle authentieke details, inclusief V8 motor en doet de schoonheid van de Italiaanse autofabrikant alle eer aan. Rij in stijl het nieuwe jaar binnen met de LEGO® Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” als kerstcadeau.

10,9,8,7,6, 5 … Terwijl de familie aftelt naar het nieuwe jaar, maak jij je klaar voor de lancering van de LEGO® NASA Space Shuttle Discovery. Werp dankzij deze set, die uit maar liefst 2354 onderdelen bestaat, een blik op de ruimte. Open het vrachtruim om de legendarische ruimtetelescoop Hubble op zijn ontdekkingsreis te sturen. En vergeet je reisbestemmingen niet aan te duiden op de LEGO® Art Wereldkaart. Het ideale cadeau voor iedereen die zelf eens een blik op de ruimte wil werpen.

LEGO® NASA Space Shuttle

LEGO® Art Wereldkaart

Schuif je dit jaar met het kerstdiner aan bij vrienden of familie dan is dit LEGO® Bloemenboeket het perfecte cadeau. Dit atypisch boeket verrast je keer op keer dankzij de verstelbare bloemblaadjes en stengels en past in iedere vaas. Leuk weetje, deze set uit de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof, die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.

Nog inspiratie nodig voor een Sint of Kerst cadeau? Je tovert een glimlach op het gezicht van elke Disney fan met de LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse, maakt elke interieur lover blij met een stijlvolle vintage typemachine, geeft sportfans een aandenken aan de Olympische Zomerspelen in Tokyo met de Tokyo set en doet sneakerheads een sprongetje maken als ze de LEGO® Adidas Originals Superstar uit de verpakking halen.

Alle LEGO sets voor volwassenen vind je op lego.com!

LEGO® Bloemenboeket

LEGO® Disney’s Mickey Mouse

LEGO® Vintage typemachine

LEGO® Tokyo set

Andere interessante berichten.

Ecolife Beds: het eerste 100% vegan beddenmerk van Nederland

arrow

Apollo Hotel Almere City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel met eigen Bierfabriek

arrow