Project omschrijving

Jack Daniel’s.

Jack Daniel’s Nederland kondigde de introductie aan van de nieuwe Jack Daniel’s Tenessee Apple binnen de Nederlandse markt. Deze nieuwe flavored whiskey combineert de iconische Jack Daniel’s Tenessee Whiskey met de heerlijke smaak van groene appels.

Doelstelling.

Na een succesvolle lancering begin 2020 in geselecteerde markten in Europa, zal het nieuwe lid van de Jack Daniel’s-familie nu ook in Nederland worden uitgerold. De nieuwste Jack Daniel’s Whiskey wil liefhebbers van Jack Daniel’s een manier bieden om weer van Jack Daniel’s te genieten maar tegelijkertijd willen zij ook nieuwe consumenten toegankelijk kennis laten maken met Jack Daniel’s en de Jack Flavors. Door de pr-activiteiten van PRESSURE  publiceerde onder andere Esquire en FMH een mooi artikel over het nieuwste Jack Daniel’s -familielid.

Aanpak.

PRESSURE hielp Jack Daniel’s bij het opzetten van een pr-campagne waarbij er een persbericht is uitgestuurd en geselecteerde influencers en journalisten een perspakket ontvingen met de Jack Daniel’s Tennessee Apple inclusief de ingrediënten om een Jack Apple & tonic te serveren.

Resultaat.

0
Publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Liliane Fonds

Het Liliane Fonds zet zich in voor de toekomstkansen van kinderen met een handicap.

arrow

Armaere

arrow