Kinderpostzegels.

Al meer dan 70 jaar vindt deze unieke Nederlandse traditie voor kinderen door kinderen plaats. Stichting Kinderpostzegels heeft marketingbureau Bengelmedia & Pressure gevraagd om alle marketing en pr-activiteiten op zich te nemen en zichtbaarheid te genereren voor de kinderpostzegelactie.

Doelstelling.

Pressure wil laten zien dat Stichting Kinderpostzegels als betrouwbaar fonds anno 2020 nog steeds relevant en innoverend is onder diverse doelgroepen en zowel de pers als ouders en scholen voorbereiden en activeren voor de actieweek waarin kinderen uit groep 7 & 8 langs de deuren gaan. Ieder jaar pakt grote media dit nieuws op en verschijnen er veel publicaties in onder andere Trouw, de Telegraaf, het Algemeen Dagblad en op Nu.nl. Ook op het nieuws is dit een jaarlijks terugkerend item in onder andere het Jeugdjournaal, Shownieuws, NOS Journaal en Hart van Nederland.

Aanpak.

Pressure verzorgt voor Stichting Kinderpostzegels meerdere pr-activiteiten rondom de Kinderpostzegelactie. Zo helpen ze bij het organiseren van belangrijke media-momenten, versturen van persberichten en het opzetten van interviews in aanloop naar de actieweek. Elk jaar heeft de Kinderpostzegels een andere ambassadeur. Sinds 2018 regelt Pressure deze ambassadeurs. Zo regelde zij Nicolette van Dam (2018) en Beau van Erven Dorens (2019) die zich in die jaren zich hebben ingezet. In 2020 nam niemand minder dan minister-president Mark Rutte de eerste bestelling in ontvangst en was Angela Groothuizen de ambassadeur voor verschillende persmomenten. YouTuber Dylan Haegens gaf met zijn team de kinderen tips en tricks en maakt al een aantal jaar na de actieweek de opbrengst van het opgehaalde geld bekend.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Floor17 organiseert Highlands Festival

HIGHLANDS FESTIVAL

arrow

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow