Kinderpostzegels.

Kinderpostzegels is dé goededoelenorganisatie van en door kinderen en staat voor gelijke kinderkansen. Voor de 74e editie van de Kinderpostzegelactie (28 september t/m 5 oktober 2022) slaat Kinderpostzegels de handen ineen met de bekendste eend van Nederland: Donald Duck. Het vrolijkste weekblad bestaat dit jaar zeventig jaar in Nederland en dat wordt gevierd op de postzegels van 2022.

Doelstelling.

Kinderpostzegels is bij het grootste deel van het Nederlandse publiek alleen bekend van de Kinderpostzegelactie die door kinderen aan de deur verkocht worden. Het is vaak onduidelijk wat de stichting eigenlijk doet, wie ze zijn, welk probleem ze willen oplossen en met welke projecten ze dit doen. Elk jaar is er een specifiek thema van met aansluitende projecten die worden gesteund. Dit jaar is het thema: Geef kinderen de wind mee. Sommige kinderen kunnen zich door persoonlijke omstandigheden moeilijk concentreren, hebben weinig zelfvertrouwen of lopen vast op school. Hierdoor lukt het ze niet om het beste uit zichzelf te halen. Kinderpostzegels is dé goededoelenorganisatie van en door kinderen en staat voor gelijke kinderkansen. Samen met de kinderen zorgt Kinderpostzegels er in 2022 voor dat honderdduizenden kinderen steviger in hun schoenen komen te staan.

Aanpak.

Sinds 2018 verzorgt Pressure voor Kinderpostzegels meerdere pr-activiteiten rondom de Kinderpostzegelactie. We helpen bij het organiseren en onder de aandacht brengen van belangrijke media-momenten. Dit start met de bekendmaking van de postzegel in juni, waarvoor we een persbericht hebben uitgestuurd. Dit persbericht hebben we breed uitgestuurd naar nieuws- en lifestylemedia (print, online en RTV). Dit resulteerde in meerdere publicaties, waaronder in Trouw, AD, Het Parool en nieuwsvermeldingen bij diverse radio-uitzendingen.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow