Lelo.

LELO is een high-end seksspeeltjes merk uit Zweden en marktleider op het gebied van intieme lifestyleproducten. Het bedrijf is niet alleen een designermerk voor seksspeeltjes, maar LELO staat voor zelfzorg en seksueel welzijn en ondersteunt die beweging wereldwijd. Sinds 2020 verzorgt Pressure de volledige pr van LELO.

Doelstelling.

LELO is een seksueel welzijn dat staat voor jezelf durven ontdekken en het doorbreken van alle taboes rondom seksualiteit met de verkoop van haar producten en accessoires. De ‘Hot Girl Summer’-beweging past precies in dit straatje. Want of je nou een relatie hebt of niet, deze zomer draait om je beste sexual self zijn. LELO ondersteunt de ‘Hot Girl Summer’-beweging van harte en wilde dan ook een poging doen om seksualiteit en zelfvertrouwen bij vrouwen terug te winnen en hun de vrijheid geven om onbeschaamd heet en stoer te zijn. Daarbij vindt seksueel-welzijnsmerk LELO dat zelfverzekerd zijn, je sexy voelen, gek doen, vrouwelijkheid en seksualiteit omarmen niet beperkt mag blijven tot de zomer.

Aanpak.

Pressure is namens LELO in een volledig, in LELO- en Hot Girl Summer-stijl, gepimpt vintage Volkswagenbusje langs journalisten en influencers gereden. In het busje kregen de journalisten en influencers een make-over van een professionele visagist om zich zo helemaal klaar te kunnen stomen voor de Hot Girl Summer. Na de make-over ontvingen de genodigden een goodiebag met: een badpak met LELO en Hot Girl Summer erop, een ketting met Hot Girl Summer-hanger, glijmiddel, condooms, nagelstickers, het verkoelende zomerdrankje White Claw Mango en een aantal LELO-flyers. Na afloop werd er een persbericht uitgestuurd, waarin er meer is uitgelegd over de Hot Girl Summer-beweging en waarom LELO dit aanmoedigt. Ook werden er tips geven om het meeste uit je Hot Girl Summer te halen.

Resultaat.

0
Publicaties
0
Pr-waarde
0
Bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Floor17 organiseert Highlands Festival

HIGHLANDS FESTIVAL

arrow

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow