LELO.

LELO is een high-end seksspeeltjes merk uit Zweden en marktleider op het gebied van intieme lifestyleproducten. Het bedrijf is niet alleen een designermerk voor seksspeeltjes, maar LELO staat ook voor zelfzorg en seksueel welzijn. Daarbij focussen ze zich op individuen die weten dat tevredenheid geslacht, seksuele geaardheid, ras en leeftijd overstijgt. Sinds 2020 verzorgt Pressure de volledige pr van LELO.

Doelstelling.

In oktober 2022 lanceerde LELO hun HERO product van het jaar: LELO DOT™. Een clitorale pinpoint vibrator die extern wordt gebruikt en zorgt voor meerdere eindeloze orgasmes. LELO DOT™ is de volgende stap in de reis naar seksueel welzijn en het seksspeeltje waarmee je een geheel nieuwe manier van orgasmes kan bereiken. Aan Pressure was het de taak om LELO DOT™ bij pers en influencers te introduceren en bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Aanpak.

Voor de lancering van LELO DOT™ organiseerde Pressure een persevent dat plaatsvond in de Supperclub in Amsterdam. De ideale locatie gezien het thema voor het lanceringsevent (infinity, futurism, avant-garde) en de unieke elementen van deze locatie, het serveren van een lunch op de bekende witte bedden én de mogelijkheid tot het showcasen van de futuristische campagnebeelden van LELO DOT™ op de wanden van de Supperclub.

Voor het evenement hebben we een perslijst met geselecteerde lifestyle media en influencers ontwikkeld, uitnodiging gemaakt en verzonden en vervolgens het persbericht breed uitgestuurd. Aangezien LELO DOT™ hét Hero product van 2022 was, zijn we ook na het event de nieuwe sekstoy blijven pitchen en pluggen bij media en influencers. Dit alles resulteerde in een aantal mooie publicaties van onder andere influencers als De Haarclip van Marie Claire en Linda de Munck, maar ook publicaties op ELLE.nl, Flair.nl, BLVD.nl en Misterdaily.nl.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Floor17 organiseert Highlands Festival

HIGHLANDS FESTIVAL

arrow

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow