LELO.

Pride Amsterdam vond tussen zaterdag 30 juli en zondag 7 augustus plaats. Naast een geweldig feest was dit ook een mooi moment om stil te staan bij andere zaken. Seks en lichamelijk genot zo snel mogelijk uit het verdomhoekje halen bijvoorbeeld! LELO is namelijk niet alleen een designermerk voor seksspeeltjes maar staat ook voor zelfzorg en seksueel welzijn. Daarbij focussen ze zich op individuen die weten dat tevredenheid geslacht, seksuele geaardheid, ras en leeftijd overstijgt.

Doelstelling.

Voor deze Pride campagne wilde Pressure influencers, journalisten en KOLS introduceren aan een persbericht én een uitgebreid perspakket. Het doel was om de nadruk van deze campagne te leggen op lhbtqia+-vriendelijk. Pressure wilde namens LELO overbrengen hoe inclusief hun speeltjes eigenlijk kunnen zijn.

Aanpak.

Er zijn perspakketten uitgestuurd naar relevante en passende influencers en media. Meerdere influencers, waaronder o.a. dehaarclipvanmarieclaire, Linda de Munck en Lotte van Eijk, postten hierover op social media. Pressure bedacht hierbij een Pride-kalender die werd meegestuurd met het perspakket waarin zeven items werden voorgesteld, verdeeld over zeven dagen. Pressure schreef en stuurde een persbericht uit waarin uitgebreid beschreven wordt hoe inclusief alle speeltjes van LELO zijn.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Floor17 organiseert Highlands Festival

HIGHLANDS FESTIVAL

arrow

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow