LELO x Diesel.

LELO is marktleider op het gebied van intieme lifestyleproducten. Het bedrijf is niet alleen een designermerk voor seksspeeltjes maar LELO staat ook voor zelfzorg en seksueel welzijn. Daarbij focussen ze zich op individuen die weten dat tevredenheid geslacht, seksuele geaardheid, ras en leeftijd overstijgt.

Doelstelling.

LELO gaf samen met DIESEL een compleet nieuwe betekenis aan seksueel plezier voor hem én haar. LELO ging een unieke samenwerking aan met modepionier DIESEL. Het doel van deze campagne was overbrengen van het feit dat je seksualiteit vieren de sleutel is tot een succesvol en gelukkig leven. LELO en DIESEL willen seksualiteit deel laten uitmaken van het dagelijkse leven; je in staat stellen om je moedig en in controle te voelen. Een tour de force van twee rebelse merken die niet bang zijn om nieuwe paden te verkennen en grenzen te verleggen. Samen brachten zij twee speciale edities van de bestsellende seksspeeltjes SONA™2 Cruise en TOR™ 2 uit. Naast het overbrengen van de boodschap van de twee merken, had PRESSURE ook als doel voor ogen om deze twee speeltjes onder de aandacht te brengen.

Aanpak.

Pressure hielp LELO bij het opzetten van een pr-campagne waarbij er een uitgebreide perslijst werd ontwikkeld en een persbericht werd uitgestuurd naar geselecteerde nieuwsmedia en influencers om LELO x DIESEL onder de aandacht te krijgen in heel Nederland. Dit resulteerde in een aantal mooie publicaties waaronder van Coolesuggesties.nl en van influencers als De Haarclip van Marie Claire, Martine Maureen, Beertje van Beers en Tsioejeng Tsao.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Floor17 organiseert Highlands Festival

HIGHLANDS FESTIVAL

arrow

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow