Project omschrijving

Liliane Fonds.

Het Liliane Fonds zet zich in voor de toekomstkansen van kinderen met een handicap. Samen met lokale partnerorganisaties maken ze hun leef-, speel- en leerwereld toegankelijker. Ze dragen bij aan een samenleving waarin meedoen mogelijk is, ondanks een handicap. Ze strijden voor gelijke rechten en kansen voor kinderen met een handicap in de armste landen van de wereld. Om aandacht te vragen voor het Liliane Fonds is er een prentenboekje gelanceerd. ‘Ethny praat met haar handen’.

Doelstelling.

Met het prentenboekje wil het Liliane Fonds kinderen bewuster maken van de situatie van kinderen met een handicap die opgroeien op de armste plekken van de wereld. Met de aanschaf van dit prentenboekje wordt er een bijdrage geleverd aan het Liliane Fonds. Ethny is één van de 65.502 kinderen die in 2020 door het Liliane Fonds geholpen zijn. PRESSURE heeft geholpen bij het onder de aandacht brengen van het boekje bij de Nederlandse media en influencers. 

Aanpak.

PRESSURE hielp het Liliane Fonds bij het opzetten van een pr-campagne waarbij er een lancering voor het prentenboekje is georganiseerd. En een persbericht is uitgestuurd naar geselecteerde nieuwsmedia en influencers om het boekje onder de aandacht te krijgen in heel Nederland. Op social media en in het bijzonder op Instagram werd het prentenboekje door influencers als Hilal Orhan Yildiz, Janne Schuijn en Ik Vrouw Van Jou gedeeld.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

The GlenDronach

THE GLENDRONACH LANCEERT ZIJN ALLEREERSTE 50 YEARS OLD SINGLE MALT

arrow

Sheraton

SHERATON HOTELS & RESORTS TRANSFORMEERT NAAR SHERATON AMSTERDAM AIRPORT HOTEL AND CONFERENCE CENTER

arrow