Project omschrijving

Week van Snoep Goed.

Op 18 januari 2021 is de nationale ‘Week van Snoep Goed’ van start gegaan. Tijdens deze week is Nederland uitgedaagd om 7 dagen lang ongezonde snoep- en snackproducten te vervangen voor verantwoorde alternatieven.

Doelstelling.

De focus ligt tijdens de actieweek met name op de jonge, nieuwe generatie, want als je die nu gezonde variaties voorzet, dan zijn die voor hen straks vanzelfsprekend. Alhoewel de huidige lockdown niet meehelpt aan een gezonder voedingspatroon, deed PRESSURE er alles aan om Nederland zich bewust te laten maken van hun levensstijl. Door onze pr-activiteiten hebben media waaronder FUNX, NPO radio 2, Santé & AD.nl hier aandacht aan geschonden tijdens actieweek en ontvingen influencers zoals Carolien Spoor en Lizet Greve een snoepgoed box om deel te nemen en hun volgers te motiveren om mee te doen aan de actieweek!

Aanpak.

PRESSURE hielp de initiatiefnemers van de nationale ‘Week van Snoep Goed’ bij het opzetten van een pr-campagne waarbij er een persbericht is uitgestuurd naar geselecteerde nieuwsmedia en influencers om deze actieweek onder de aandacht te krijgen in heel Nederland.

Resultaat.

0
Publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Liliane Fonds

Het Liliane Fonds zet zich in voor de toekomstkansen van kinderen met een handicap.

arrow

Armaere

arrow