LELO.

LELO is marktleider op het gebied van intieme lifestyleproducten. Het bedrijf is niet alleen een designermerk voor seksspeeltjes maar LELO staat voor zelfzorg en seksueel welzijn en ondersteunt die beweging wereldwijd. Daarbij focussen ze zich op individuen die weten dat tevredenheid geslacht, seksuele geaardheid, ras en leeftijd overstijgt. LELO biedt ervaringen van extase zonder schaamte en het plezier om alle wonderen van het menselijk lichaam te ontdekken, met als doel een vervuld intiem leven.

Doelstelling.

In het thema van het WK wat plaatsvond in november 2022 voerde LELO, dé marktleider op het gebied van seksspeeltjes en seksueel welzijn, een wereldwijd onderzoek uit onder 11.000 voetbalsupporters over voetbal en seks. Het onderzoek werd uitgevoerd in UK, USA, Spanje, Italië, Frankrijk, Mexico, Nederland, Zweden, Portugal en Canada.

Het doel van het onderzoek was inzage krijgen in de voorkeur van voetbalsupporters wereldwijd wanneer het aankomt op kiezen tussen voetbal of seks. Daarnaast bood het onderzoek ook meer informatie over het effect van de uitkomst van een voetbalwedstrijd op het libido.

Aan Pressure was het de taak om dit LELO-onderzoek bij de pers bekend te maken en bij zoveel mogelijk media onder de aandacht te brengen. Zo bleek uit het onderzoek dat maar liefst 3 op de 10 Nederlanders voetbal belangrijker vindt dan seks.

Aanpak.

Om dit onderzoek onder de aandacht te brengen heeft Pressure een perslijst ontwikkeld met geselecteerde media en is er een persbericht breed uitgezonden. Dit heeft geleid tot een groot aantal mooie publicaties, onder andere: Metronieuws, Libelle, Flair en &C! Daarnaast had Flair ook hierover via hun sociale media gepost.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow