Sheraton.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center is een hotel van Marriott International Inc. Sheraton Amsterdam en is het best gelegen hotel op Schiphol Airport. Sheraton Hotels & Resorts verwelkomt gasten in meer dan 435 hotels in meer dan 70 landen en gebieden over de hele wereld. Sheraton heeft een rijke historie in het creëren van een gevoel van saamhorigheid voor gasten, ongeacht waar zij zich bevinden in de wereld. Sheraton ondergaat momenteel een wereldwijde merktransformatie, waarbij een bijzondere community-ervaring wordt gecreëerd voor de volgende generatie reizigers. De nieuwe visie voor Sheraton wordt gekenmerkt door een intuïtief ontwerp, technologische ervaringen en complete transformaties van openbare ruimtes en F&B tot flexibele vergaderruimtes.

Doelstelling.

In februari 2022 was de rebranding van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel gereed en werd het nieuwe restaurantconcept Commune gelanceerd. Het doel is meer naamsbekendheid te genereren onder de landelijke en internationale doelgroep en de rebranding onder de aandacht te brengen.

Aanpak.

Namens Sheraton schreef en verstuurde Pressure een persbericht waarin we de rebranding omschreven. Dit persbericht hebben we breed uitgestuurd naar zakelijke media. Dit resulteerde in meerdere publicaties, waaronder op Het Ondernemersbelang en Misset Horeca. Daarnaast is er een evenement georganiseerd voor media om het Sheraton Amsterdam Airport Hotel te bezoeken en een kijkje te nemen achter de schermen. Ook heeft Pressure voor Sheraton een socialmediacampagne rondom de lancering opgezet. Influencers als De Hippe Vegetariër, Merel van der Wouden en het duo Bemoreunicorn.nl werden uitgenodigd om te overnachten in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en plaatsten in ruil hiervoor content over de rebranding.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Floor17 organiseert Highlands Festival

HIGHLANDS FESTIVAL

arrow

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow