Shokz persevent.

Shokz brengt innovatie op het gebied van open-ear headsets en combineert hoge audiokwaliteit en vooruitstrevende audiotechnologie tegen een verantwoorde prijs. Met een passie voor geluidskwaliteit, innovatie en gebruiksgemak streeft Shokz er naar state of the art innovatie in de audio en headset markt teweeg te brengen, perfecte audiokwaliteit te bieden en de belofte van gebruiksgemak, veiligheid en de beste geluidskwaliteit waar te maken.

Doelstelling.

Pressure had de eer om het allereerste persevent van Shokz in Nederland te organiseren. Doel van het event was om de twee nieuwste producten van Shokz, de OpenFit Air en de OpenSwim Pro, te lanceren. Door verschillende media en influencers uit te nodigen hebben we ervoor gezorgd dat er kennis werd gemaakt met de nieuwste producten van Shokz en konden zij de verschillende producten uitproberen. Met het uitsturen van twee persberichten n.a.v. de productlanceringen hebben we aandacht weten te realiseren voor Shokz en actief gecommuniceerd richting de buitenwereld.

Aanpak.

Pressure heeft het persevent voor Shokz georganiseerd en wij hebben verschillende pers en influencers uitgenodigd om het event bij te wonen en kennis te maken met de OpenFit Air en OpenSwim Pro – de nieuwste producten van Shokz. Het event begon met een kennismaking van het merk én de twee allernieuwste producten door Victor en Limit van Shokz, die vanuit China waren overgekomen. Na de kennismaking en officiële productlanceringen was het tijd voor de pers en influencers om de producten van Shokz zelf uit te testen en om in gesprek te gaan met o.a. Victor en Limit van Shokz. De pers en influencers reagerden erg enthousiast op het event en de nieuwste producten.  Toen het event eindigde kegen de aanwezigen een goed gevulde goodiebag met de twee nieuwste producten om zelf uit te testen. Na het event hebben wij bij Pressure twee persberichten met betrekking tot de OpenFit Air en de OpenSwim Pro uitgestuurd en zijn er direct leuke stories en publicaties verschenen. Onder andere bij Vogue, Manners, Happy in Shape, Nautique Magazine, Talkies Magazine, AD Algemeen Dagblad, Coolesuggesties, Hifi & Techvisor.

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow