Stichting Vervoer Hulpgoederen Turkije en Syrië.

De ramp in Turkije en Syrië is catastrofaal. Kinderen die hun ouders niet meer terugzien, wanhopige ouders die tussen het puin blijven zoeken, complete wijken die niet meer bestaan. De behoefte aan hulp is hóóg. Containerwoningen, voedsel, medische zorg en water zijn nu nodig. Wereldwijd sturen organisaties en burgerinitiatieven vrachtwagens vol hulpgoederen naar het getroffen gebied. Via onbeveiligde routes en met ongeldige papieren. Hierdoor komen zij Turkije niet binnen, of worden hulpmiddelen bezorgd waar geen dringende behoefte aan is.

Stichting Vervoer Hulpgoederen Turkije en Syrië (Stichting VHTS) zorgt dat de juiste hulpmiddelen, op het juiste moment en op de juiste locatie aankomen.

Doelstelling.

Februari 2023 zijn Turkije en Syrië getroffen door een heftige aardbeving. De ramp in Turkije en Syrië waren catastrofaal. De behoefte aan hulp was hoog. Wereldwijd stuurde organisaties en burgerinitiatieven vrachtwagens vol hulpgoederen naar het getroffen gebied. Dit gebeurde via onbeveiligde routes en zonder geldige papieren. Hierdoor kwamen veel Turkije niet binnen of werden er hulpmiddelen bezorgd waar niet dringend behoefte aan was. Stichting Vervoer Hulpgoederen Turkije en Syrië, een initiatief vanuit Noord-Hollandse ondernemers met een transport en logistiek netwerk en expertise, schoot te hulp en ging veilig transport naar de getroffen gebieden in stroomlijnen.

Als Pressure en Bengelmedia hebben wij hier (belangeloos) een steentje aan bijgedragen in de vorm van communicatie rondom de stichting.

Aanpak.

Om meer aandacht te creëren hebben wij een persbericht uitgestuurd naar een uitgebreide perslijst.

Wil je ook bijdragen in de vorm van een gelddonatie, transportdonatie of hulpgoederen? Ga dan naar www.stichtingvhts.nl.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow