Over ons

Pr-bureau PRESSURE te Amsterdam is het antwoord op de vraag die we bij ons fullservice marketingbureau Bengelmedia steeds weer krijgen: Doe mij hetzelfde fullservice concept maar dan op het gebied van public relations.

Bengelmedia biedt pr al jaren aan als onderdeel van de marketingmix. En met succes! Wij vonden het moment nu daar om er meer specialistisch naar te kijken. Public relations vraagt nu eenmaal een andere insteek dan puur commerciële marketing. PRESSURE wil het beste uit de commerciële marketing combineren met een merkgerichte aanpak.

Wat PRESSURE anders maakt dan andere pr-bureaus? Wij kijken resultaatgericht naar de inzet van pr en checken vooraf of de plannen die wij presenteren haalbaar zijn. Zowel binnen de financiële kaders als de mate waarin de plannen praktisch uitvoerbaar zijn. Bij ons krijg je geen influencer voorgeschoteld die, na akkoord op het plan, niet mee blijkt te willen werken.

Al onze pr-plannen zijn op maat gemaakt en passen bij de doelstellingen, doelgroep en strategie van de klant. Verrassende combinaties van creatieve pr (joint promotions, guerilla marketing, de inzet van influencers) met een duidelijke exposure strategie (online & offline placements, persreizen, redactiebezoeken en evenementen) zorgen voor een optimaal rendement.

En tot slot hebben we de creativiteit in huis om aansprekende en inspirerende uitingen en events te ontwikkelen die de media en doelgroep triggeren om zich te verdiepen in het merk en tot actie over te gaan.