Over ons

Wij zijn PRESSURE, een pr-bureau in Amsterdam. Hier gaat creativiteit hand in hand met haalbaarheid.

Door de doelen concreet te formuleren, weten we waar we naartoe werken. Hóé we dat doen, dat verschilt per keer, maar altijd is het pr-maatwerk. We bieden fullservice pr, wat inhoudt dat we ál-les doen: van idee tot uitvoering. En met resultaat, want we zijn gewend om onderaan de streep te kijken.

Ons repertoire is breed. Of we nu influencers inschakelen, of meer traditioneel te werk gaan: als het past, dan doen we het.

PRESSURE is ontstaan als onderdeel van Bengelmedia, een resultaatgericht marketingbureau voor grote en kleine bedrijven. Daar kregen we steeds de vraag: kunnen jullie datzelfde con-cept niet voor ons toepassen op public relations? Dit concept, dat is fullservice pr - het hele pakket dus. En dat zijn we gaan doen.

Met succes, inmiddels hebben we een keur aan opdrachtgevers geholpen aan de gewenste aandacht en publiciteit, van begin tot einde. Zo hebben we onlangs de hele campagne van Kinderpostzegels op ons genomen, doken we het bed in met Hästens, reden we met een bus vol journalisten naar Duitsland om te kijken hoe de seksspeeltjes van Fun Factory gemaakt worden, proostten we met cognacmerk Courvoisier op vaderdag en haalden we de beste chef van Aruba naar Nederland voor een diner waar de hele culinaire journalistiek bij aanschoof.

Zo divers als onze opdrachtgevers, zo divers is ons werk en onze aanpak. Dat is onze kwaliteit én wat het zo leuk maakt.