Het team.

In het team van Pressure Amsterdam zijn alle skills bij elkaar gebracht die nodig zijn om onze klanten fullservice pr te kunnen bieden. Dat betekent dat naast pr ook accountmanagement, projectmanagement en marketing in ons team vertegenwoordigd zijn. Bekijk hieronder een aantal bekende gezichten, dan heb je vast een beeld bij ons, als je contact op neemt.

Bekende gezichten.

Lauréna Rutgers

ACCOUNT DIRECTOR

Gradus Groothengel

EINDBAAS

Afke Velink

PROJECTMANAGER

Laura Boogers

SENIOR PR-MANAGER

Ilja Galama

SENIOR PR-MANAGER

Laura Scholten

JUNIOR PR-MANAGER

Roy de Ridder

CREATIEF MARKETEER

Shannen Markaban

JUNIOR PR-MANAGER

Koos

ALLEMANSVRIEND

Pr stopt niet aan de grens.

Als creatief strategisch pr-kantoor is Pressure actief in de hele BENELUX (en ook daarbuiten). Naast Nederland bedienen we ook klanten in België, en dat aan beide zijden van hun taalgrens (tot in Luxemburg). Wie wil groeien over de grenzen heen is bij Pressure dan ook aan het juiste adres.

Onze basis is ons netwerk, onze relaties en onze kennis van het medialandschap. En in elk land is dat verschillend. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben we voeling met wat leeft in alle uithoeken van Nederland. In België zetten we enkele jaren geleden al een geïntegreerde samenwerking op met het pr-bureau Wavemakers dat vanuit Sint-Niklaas (net in het midden tussen Antwerpen en Gent) de vinger aan de pols houdt bij onze zuiderburen.

Pressure is ook lid van het wereldwijd netwerk L’Attitude. Zo is maar één telefoontje nodig om een samenwerking met een pr-bureau in gelijk wel land ter wereld op te zetten. Pressure is het enige agency in Nederland dat deel uitmaakt van dit netwerk van onafhankelijke pr-bureaus.