Onze werkwijze.

Pressure is het fullservice pr-bureau van Amsterdam. Dat we fullservice pr bieden betekent dat we alles doen. Op basis van jouw aanvraag bedenken we een strategie en daarbij passende activiteiten. We schrijven de benodigde content en de middelen ontwerpen we in onze eigen studio. Vervolgens regelen en coördineren we alle campagnes en activiteiten. Daarbij zitten we er altijd bovenop, want pr leidt niet vanzelf tot resultaat. Uiteraard ontvang je na afloop een overzichtelijke en duidelijke rapportage. Want onder aan de streep draait het bij Pressure altijd om commercieel resultaat.

Ons repertoire is breed.

Als het past dan doen we het. Services waar veel klanten gebruik van maken zijn:

  • Strategie
  • Creatieve concepten
  • Doorlopend pr-management
  • Pr-events
  • Press trips
  • Influencer samenwerkingen
  • Corporate pr
  • Activaties en joint promotions

Pr en marketing.

Pressure is ontstaan als onderdeel van fullservicemarketingbureau Bengelmedia. Wij geloven dat, mits goed op elkaar afgestemd, marketing en pr elkaar versterken en als combi tot de beste resultaten leidt. Dus als we zeggen dat we alles voor je kunnen regelen, dan bedoelen we ook echt alles. Via Bengelmedia verzorgen we onder meer je media-inkoop, paid social campagnes of nieuwe website. We zitten in hetzelfde kantoor, dus dat je met twee bureaus werkt heb je niet eens in de gaten. Wel zo makkelijk voor jou, één aanspreekpunt voor al je marketing en pr.

Pr stopt niet aan de grens.

Als creatief strategisch pr-kantoor is Pressure actief in de hele BENELUX (en ook daarbuiten). Naast Nederland bedienen we ook klanten in België, en dat aan beide zijden van hun taalgrens (tot in Luxemburg). Wie wil groeien over de grenzen heen is bij Pressure dan ook aan het juiste adres.

Onze basis is ons netwerk, onze relaties en onze kennis van het medialandschap. En in elk land is dat verschillend. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben we voeling met wat leeft in alle uithoeken van Nederland. In België zetten we enkele jaren geleden al een geïntegreerde samenwerking op met het pr-bureau Wavemakers dat vanuit Sint-Niklaas (net in het midden tussen Antwerpen en Gent) de vinger aan de pols houdt bij onze zuiderburen.

Pressure is ook lid van het wereldwijd netwerk L’Attitude. Zo is maar één telefoontje nodig om een samenwerking op te zetten met een pr-bureau waar ook ter wereld. Pressure is het enige agency in Nederland dat deel uitmaakt van dit netwerk van onafhankelijke pr-bureaus.

Ons werk.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow

Stichting Opkikker

MIJLPAAL 50.000ste LICHTPUNTJE

arrow

Amref Flying Doctors

INSPIRERENDE INTERVIEWS

arrow