Beleef de wereld van verrassingsreisjes met Waynabox

Ontdek deze zomer het onbekende en laat je verrassen

Amsterdam, 19 juni 2024Ervaar deze zomer de wereld van unieke reiservaringen met Waynabox. Het reisplatform vangt de essentie van reizen in een onbekend avontuur door het aanbod van verrassingsreizen op maat. Wat een reis met Waynabox bijzonder maakt? De bestemming blijft een geheim tot 48 uur voor vertrek. Hierdoor wordt je reis makkelijker, leuker en spontaner, zodat je zorgeloos kunt genieten. Zeg vaarwel tegen keuzestress en een hoop geregel en hallo tegen spontane, onvergetelijke ervaringen.

Een unieke reiservaring
Of je nu een avonturier bent die graag de controle uit handen geeft of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, Waynabox biedt verschillende avonturen aan om uit te kiezen. Van een verrassingsreisje naar een Europese stad tot een strandvakantie of juist een roadtrip binnen Nederland. Met meer dan 60 bestemmingen biedt Waynabox voor ieder wat wils. De succesformule? Een perfecte mix van avontuur, verrassing en comfort, maar dan tegen de beste prijs. Elke reis wordt door Waynabox gecreëerd alsof het hun eigen droomavontuur is.

Stap voor stap naar jouw verrassingsreis
In minder dan drie minuten kun je via Waynabox een nieuw avontuur boeken, zonder zorgen. Precies zoals een vakantie zou moeten zijn. Aan de hand van enkele vragen stelt het reisplatform een verrassingsreis voor je samen. Een fluitje van een cent!

  1. Stel de reis samen: bij Waynabox kun je eenvoudig je voorkeuren aangeven. Kies het type reis dat je wilt maken, het aantal reizigers, de vertrekstad, de gewenste datum en de duur van je reis.
  2. Maak het op maat: ben je een fervent reiziger of heb je bestemmingen die je niet aanspreken? Dan kan je bij Waynabox ook bestemmingen afstrepen.
  3. Extraatje: een reis met Waynabox is één grote verrassing, maar helemaal loslaten is niet voor iedereen makkelijk. Daarom kan je ook een accommodatie voorkeur (economisch, standaard of superieur) aangeven. Bovendien kun je extra’s toevoegen zoals een ontbijt, extra bagage of een annuleringsverzekering.
  4. Surprise: daarna is het tijd om achterover te leunen, de koffers in te pakken en te wachten op de onthulling van je verrassingsreis. Vier dagen voor vertrek begint het avontuur al met een hint in je mailbox, zoals een weersvoorspelling van de geheime bestemming. Twee dagen later onthult Waynabox de definitieve bestemming en informatie over je reis, waarna het échte avontuur kan beginnen.

Unieke bestemmingen
Van het bruisende Parijs tot het idyllische Ibiza, en van het historische Lissabon tot het zonnige Mallorca; elk reisje belooft een verrassend avontuur. Na 10 jaar ervaring in Spanje is een verrassingsreisje via het reisplatform nu ook mogelijk in Nederland. De verrassingsreisjes zijn al te boeken vanaf 150 euro, inclusief vlucht en hotel.

Met Waynabox wordt elke reis een spannend avontuur dat wacht om ontdekt te worden. Durf jij het deze zomer aan?

Andere interessante berichten.

Amref Flying Doctors wordt Amref Health Africa

arrow

In de overgang? Deze kruiden ondersteunen het overgangsproces*

arrow