Waynabox.

Waynabox is hét bedrijf in Spanje als het gaat om verrassingsreizen en heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Sinds augustus 2023 is Waynabox ook uitgebreid naar Nederland. Met meer dan 60 bestemmingen biedt Waynabox voor ieder wat wils: van een citytrip naar een Europese stad tot een strandvakantie of juist een roadtrip binnen Nederland. De bestemming blijft tot 48 uur voor vertrek geheim en elke reis wordt door Waynabox gecreëerd alsof het hun eigen droomavontuur is. De verrassingsreizen staan garant voor unieke ervaringen en maken het reizen makkelijker, leuker en spontaner, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van het onbekende.

Doelstelling.

De vraag van Waynabox was duidelijk: de naamsbekendheid vergroten onder de doelgroep en de verrassingsreizen onder de aandacht brengen.

Aanpak.

Dit hebben we bij Pressure gedaan door een persbericht uit te sturen om Waynabox te introduceren en de uit te leggen hoe het platform precies werkt. Hieruit zijn mooie publicaties gekomen, o.a. bij Vriendin en Tastytrails.nl. Daarnaast hebben we twee winacties opgezet, met Metronieuws en &C om de verrassingsreizen onder de aandacht te brengen en de doelgroep enthousiast te maken. Ook hieruit zijn goede resultaten behaald, die hebben bijgedragen aan het behalen van de doelstelling van Waynabox.

Andere interessante cases.

Shokz

CONTINUE AANDACHT & TOP-OF-MIND

arrow

Elke Spa Hotel

NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN EN PERSREISJES

arrow