Ron Abuelo.

Ron Abuelo is de meest bekroonde rum van Panama. Het merk heeft acht ambachtelijke expressies met ieder een eigen karakter en smaakprofiel. Ron Abuelo is inmiddels drie generaties verder en nog steeds proef je dezelfde passie voor het ambacht.

Doelstelling.

23 t/m 29 september vond de Abuelo Week plaats bij restaurants Selva en Sonora. Tijdens de Abuelo Week was er een speciaal Abuelo rum pairing diner beschikbaar voor de gasten. De chefkok van Selva – afkomstig uit Panama – had speciaal voor deze gelegenheid een uniek Panamees menu samengesteld, waardoor de rijke en verfijnde smaken van Ron Abuelo nog beter tot uiting kwamen. Om meer aandacht te realiseren voor Ron Abuelo, is er tijdens deze week ook een avond georganiseerd voor journalisten en influencers.

Aanpak.

Tijdens dit diner nam de Global Brand Ambassador van Ron Abuelo de journalisten en influencers mee op een smaakvolle reis door Panama en kregen zij een goodiebag mee naar huis. Pressure heeft voor dit persdiner de journalisten en influencers uitgenodigd, waaronder Playboy, Manners, Entree Magazine, The Blue Note, Wouter Kaan en Mister Cocktail.

Andere interessante cases.

Shokz

CONTINUE AANDACHT & TOP-OF-MIND

arrow

Elke Spa Hotel

NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN EN PERSREISJES

arrow