Boxx Opslagverhuur komt met nieuw product: koop je eigen opslagunit.

Amsterdam, 13 jui 2023 ‒  Boxx Opslagverhuur komt met een nieuwe oplossing voor het ruimtegebrek op de huidige verhitte huizenmarkt. Binnenkort kunnen klanten bij het toonaangevende bedrijf op het gebied van opslagfaciliteiten ook een eigen opslagunit kopen in plaats van te huren. Met dit nieuwe product biedt Boxx Opslagverhuur klanten een extra mogelijkheid om hun persoonlijke bezittingen veilig en voordelig voor een langere periode op te slaan. Bovendien is het een slimme investering in vastgoed.

Behoefte woningeigenaren
Gestegen huizenprijzen, de hoge hypotheekrente en het gebrek aan geschikte woningen hebben geleid tot een verhitte huizenmarkt waarbij nieuwe woningen ook steeds kleiner worden. De beperkte beschikbaarheid van ruimte en het gebrek aan opslagmogelijkheden vormen een groot probleem, met name in de grote steden. Dagelijks zien we nieuwsberichten over de uitdagingen waarmee zowel huiseigenaren als potentiële kopers te maken hebben als gevolg van het ruimtegebrek.

“We zagen de vraag naar het langdurig huren van opslagunits steeds meer stijgen in de stedelijke gebieden. Mensen gebruiken de opslagunit in deze regio’s vaker als berging of schuur in plaats van een tijdelijke opslag voor een verhuizing of verbouwing. Het kan dus eerder gezien worden als een verlengstuk van de woning”, zegt oprichter en Algemeen Directeur Erwin Fleer. De mogelijkheid tot het kopen van een opslagunit was er nog niet. Boxx Opslagverhuur speelt in op de groeiende behoefte aan opslagruimtes door als eerste van Nederland te komen met het nieuwe concept waarbij mensen een opslagunit kunnen kopen. Dit zal ook mogelijk zijn middels een Boxx hypotheek van 15 jaar.

Voordelen kopen opslagunit
Het kopen van een opslagunit biedt diverse voordelen. Ten eerste zijn de maandelijkse lasten bij het kopen van een unit lager dan bij het langdurig huren hiervan. Dit maakt het kopen van een opslagunit een kosteneffectieve oplossing voor mensen die met regelmaat en voor een langere termijn een opslagruimte nodig hebben. Daarnaast kan het kopen van een opslagunit als investering beschouwd worden. Je wordt met de aanschaf eigenaar van een stukje vastgoed wat potentieel waarde kan hebben. Tevens kan het bij de verkoop van je woning meegenomen worden. “Dit maakt het niet alleen een praktische oplossing, maar ook een slimme financiële beslissing op de lange termijn”, aldus Erwin Fleer.

Een opslagunit als investering of verlengstuk van een woning
Boxx Opslagverhuur speelt in op de behoefte aan opslagruimte te midden van de uitdagingen van duurder en kleiner wordende appartementen in de Randstad. Om aan deze vraag te voldoen, zal Boxx Opslagverhuur verschillende formaten opslagunits te koop aanbieden. Deze variëren van 1m² tot 5m² of zelfs groter, waarbij 5m² de meest gangbare unit is. De prijs van een opslagunit zal beginnen bij €5.000,- per vierkante meter, hoewel dit enigszins kan variëren afhankelijk van de locatie. De eerste locaties waar opslagunits te koop zullen worden aangeboden zijn Zoetermeer, Diemen, Soesterberg, Utrecht, Almere en Waalwijk. Bij al deze toekomstige Boxx Opslagverhuur-locaties zullen zowel huur- als verkoopunits beschikbaar zijn.

Met deze diverse selectie van opslagunits die te koop worden aangeboden, stelt Boxx Opslagverhuur mensen in staat om een opslagruimte op maat aan te schaffen die past bij hun specifieke behoeften. Fleer: “Of het nu gaat om het opslaan van persoonlijke bezittingen, inventaris of andere waardevolle spullen, het kopen van een opslagunit biedt een praktische oplossing voor huiseigenaren en potentiële kopers die te maken hebben met beperkte ruimte.”

Voor meer informatie of interesse in het kopen van een opslagunit: www.boxx.nl/opslag-kopen

Andere interessante berichten.

Vitakruid introduceert volwaardige sport supplementenlijn met ‘Vitakruid Sport’

arrow

Every Can Counts organiseert de vierde editie van de International Recycling Tour

arrow