Creëer schoonheid van binnenuit met deze top 3 beauty supplementen

Met een lekkere crème of goede shampoo kun je jouw huid en haar goed verzorgen, maar wist je dat échte verzorging van binnenuit komt? En dat je met alleen voeding niet het beste resultaat bereikt? Door aan te vullen met de juiste vitaminen, mineralen en antioxidanten, krijg jij moeiteloos die strakke huid, vollere haardos en stevige nagels.

Ondersteuning van binnenuit
‘Schoonheid komt met de jaren’ is een veelgebruikt gezegde. Logisch ook, want elke fase brengt je nieuwe lessen en elk fijn lijntje, diepe groef of litteken vertelt een verhaal van je leven. Toch streven we massaal naar een stralende huid, volumineus haar en sterke nagels. Niet alleen om er jonger uit te zien, vooral om een uitgeruste, relaxte en frisse uitstraling te krijgen.

Maar eerlijk is eerlijk: een verzorgd uiterlijk gaat verder dan alleen de buitenkant. Door te zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon, voldoende hydratatie én de opname van belangrijke voedingsstoffen, kun je de natuurlijke schoonheid van binnenuit ondersteunen. En nee, daar heb je echt geen overvol medicijnkastje voor nodig: met deze absolute top 3 beautysupplementen van Vitakruid zit je altijd goed.

1. SilSolutions®
De nummer één voor de verzorging van de haren. Deze drinkbare vorm van organisch silicium (een mineraal) zorgt voor een hogere opname dan andere siliciumvormen. Dit stofje speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van keratine, het hoofdbestanddeel van onze haren en zorgt voor prachtig, sterk en volumineus haar. Bovendien draagt de toegevoegde vitamine C bij aan de vorming van collageen, dat belangrijk is voor de huid. Zeg maar dag tegen rimpels en fijne lijntjes: hallo zachte, gladde huid!

2. Collageen Solugel®
Dit is de perfecte keuze voor een mooie, stralende huid. Want hoewel ons lichaam in staat is om collageen zelf aan te maken, neemt dit proces langzaam af vanaf je 25e verjaardag. Dit is vooral zichtbaar in de tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes. Door collageen aan te vullen, wordt huidverjonging gestimuleerd. Maar dat niet alleen: het heeft ook effect op het uiterlijk van het haar. Het eiwit draagt bij aan de verzorging van de hoofdhuid en speelt een belangrijke rol in de aanmaak van haarfollikels. Voor sterk en glanzend haar is collageen daarom een uitstekende keuze naast SilSolutions®. Geen fan van rundercollageen? Kijk dan naar Viscollageen of Vegan Collageen Booster.

3. BeautyComplex
Wil jij naast SilSolutions® en Collageen Solugel® nog wat extra ondersteuning voor huid, haar en nagels? Dan is BeautyComplex de ideale keuze. Deze schoonheidsformule bestaat uit 9 voedingsstoffen die de werking van eerdergenoemde producten versterken. BeautyComplex bevat onder andere keratine, hyaluronzuur, MSM en biotine die worden ondersteund door vitamine C, zink, selenium, koper en vitamine B3. Dit team van krachtige nutriënten werkt samen voor een mooie huid, glanzend haar en sterke nagels.

Andere interessante berichten.

Eén op de drie Nederlanders neemt hond mee op vakantie

arrow

Wetenschappelijke doorbraak in studie naar nieuwe behandeling van de ziekte van Parkinson

arrow