LELO

Dit worden dé sekstrends voor 2022.
LELO brengt onze bedpraktijken voor het nieuwe jaar in kaart

Amsterdam, 13 januari 2022 – Wat het nieuwe jaar ons precies gaat brengen? Dat kunnen we niet met honderd procent zekerheid zeggen. Wat LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, wél weet is wat de sekstrends van 2022 zullen zijn. Zie hier de heetste slaapkamertrends voor het nieuwe jaar.

Oui oui oui!

In tijden dat social distancing de norm is laten we het idee van seks als alleen penetratie steeds meer los. In 2022 ontdekken we veel liever de wondere wereld van outercourse. De Franse noemen het heel chique Frottage, wij het veel minder sexy klinkende ‘droogneuken’. Perfect, want je wordt niet zwanger, het leent zich goed voor die dagen in de maand dat jij liever je kleren aanhoudt (als seks tijdens je ongesteldheid niet helemaal jouw menstruatie-cup of tea is) en versterkt jullie intieme band. Een tenenkrommend orgasme zonder penetratie? Volgens seksexperts zo gek nog niet. Je vagina heeft namelijk veel minder zenuwuiteinden dan de clitoris en reageert meer op druk dan op wrijving of penetratie. We noemen de clitoris niet voor niks de toverknop.

Sterrenjacht

De één doet niets liever. De ander laat het liever aan zich voorbijgaan, maar één ding is zeker: het kan hartstikke plezierig zijn voor mannen én vrouwen. We hebben het nu natuurlijk over anale seks. Zeker niks nieuws, maar er rust ook nu nog een flink taboe op. Hoogtijd om hier korte metten mee te maken vindt LELO. Volgens de plezierleverancier staat dit jaar helemaal in het teken van het ontdekken van de achterdeur. Van het dragen van een buttplug buiten de slaapkamer, tot vrouwen die geen genoeg kunnen krijgen van rimmen en heteromannen die dolgraag worden gepegged. In dit nieuwe jaar is niks te gek. Vergeet alleen niet dat tijdens deze slaapkameractiviteiten glijmiddel jullie beste vriend is, je het best rustig aan kunt beginnen en dat het belangrijk is dat je een speeltje gebruikt dat ook daadwerkelijk ontworpen is om anaal te gebruiken.

Weg met de hokjes

Als de afgelopen twee jaar ons iets hebben geleerd, dan is dit wel dat het leven behoorlijk onzeker is. Alleen maar meer reden om plezier en seksueel genot in 2022 hoger op het prioriteitenlijstje te zetten. Vrouwelijke seksualiteit en het vrouwelijke orgasme waren en zijn voor velen een mysterie, maar wat steeds duidelijker wordt is dat vrouwen behoorlijk flexibel kunnen zijn als het gaat om wat voor hen goed voelt. Dus, als je meestal hetero bent, maar je af en toe aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht, romantisch, seksueel of beide, omarm dit in het nieuwe jaar dan. Heteroflexibiliteit of bischierig zijn kan je alleen maar helpen om jezelf te begrijpen. En de sleutel tot een geweldig seksleven is weten wat je lekker vindt en hier over durven communiceren.

Neem je partner serieus – van achteren

We hadden het er al kort even over, maar gaan er graag nog even wat dieper op in. LELO verwacht dat pegging, de seksact waarbij een vrouw een voorbinddildo gebruikt om haar partner anaal te bevredigen, in steeds meer slaapkamers zal worden gebruikt om het sleurmonster definitief de deur te wijzen. Wij kunnen geen beter duo of eigenlijk trio verzinnen. Begin met een kleine voorbinddildo (gouden tip: ga vooral als jullie beginners zijn voor een maatje kleiner dan je partner denkt dat ‘ie zou willen) en heel veel glijmiddel. Dring rustig bij je lover binnen, begin desnoods met vingers of een buttplug en bouw het tempo langzaam op.

Back to basics

Waar we dit jaar nou echt behoefte aan hebben? Terug naar normaal! Ook in de slaapkamer. We zijn gek op LELO’s Sensonic-technologie en andere zuigspeeltjes, maar toch zijn goed geplaatste vingers of een kundige mond bijna niet te verslaan. Daarom brengt LELO graag een ode aan simpelweg de hand aan onszelf slaan in het nieuwe jaar. Niet te veel poespas, maar wel een killerorgasme. Gewoon door op ontdekkingstocht te gaan met je vingers. En mocht je toch een helpende hand nodig hebben, dan nodig je de volgende (solo)vrijpartij je seksspeeltje ook uit.

LELO

Andere interessante berichten.

Wil je lekker slapen en uitgerust wakker worden? Check dan deze tips!

arrow

Stichting Opkikker bereikt mijlpaal van 50.000ste lichtpuntje

arrow