Huisdierenverzekeraar Figo en PR-bureau Pressure bundelen krachten voor huisdierenwelzijn

Amsterdam, 18 maart 2024Figo, Europees marktleider voor huisdierenverzekeringen, gaat samenwerken met PR-bureau Pressure. Vanaf heden zal Pressure de huisdierenverzekeraar ondersteunen bij PR-activiteiten gericht op de Nederlandse markt. Figo vindt dat de unieke band die een baasje met zijn huisdier heeft, unieke zorg verdient. Het doel van deze nieuwe samenwerking is dan ook om het bewustzijn rondom huisdierenzorg te vergroten en bij te dragen aan het welzijn van huisdieren in Nederland.

Een nieuw hoofdstuk
De samenwerking tussen Figo en Pressure markeert een belangrijke nieuwe stap voor de huisdierenverzekeraar. Deze samenwerking biedt Figo een uitgelezen kans om via een impactvol PR-traject de Nederlandse markt kennis te laten maken met haar toewijding aan huisdierenwelzijn en haar leidende rol in de branche. Met een expertise in PR en een passie voor huisdieren, gesteund door twee enthousiaste kantoorhonden, zal Pressure Figo ondersteunen bij het bereiken van een breder publiek en het aanstippen van belangrijke kwesties binnen de huisdierenzorg. Dit alles in lijn met Figo’s toewijding aan het bevorderen van huisdierenwelzijn.

Paul Kager van Figo Nederland: “De afgelopen jaren is de humanisering van huisdieren toegenomen. Huisdieren worden steeds meer gezien als volwaardige gezinsleden, waarbij eigenaren een leven vol samenzijn, spelen en opgroeien met hun huisdieren nastreven. Deze unieke band tussen mens en huisdier verdient speciale zorg. Terwijl de aandacht voor huisdierenzorg toeneemt, signaleren we ook een spanningsveld tussen de groeiende mogelijkheden voor behandelingen en de daarmee gepaard gaande kosten. Onze focus voor het komende jaar is om via PR deze kwestie aan te kaarten en zo huisdieren, eigenaren en dierenartsen dichter bij elkaar te brengen. Bij Figo streven we naar een positieve verandering in de huisdierenzorg, met het welzijn van alle betrokkenen als hoogste prioriteit.”

De beste zorg, een dierenlevenlang
Figo is dé Europeese marktleider voor huisdierenverzekeringen en nummer één huisdierenverzekeraar in de Verenigde Staten. De verzekeraar biedt het meest complete pakket waardoor de baasjes verzekerd zijn van de beste zorg voor hond, kat, konijn of papegaai. Bij Figo geldt geen maximumleeftijd voor huisdieren en alle rassen zijn welkom. Baasjes hoeven alleen de vergoedingspercentages te kiezen om hun huisdier te verzekeren.

De missie van Figo is eenvoudig: een unieke band verdient unieke zorg. Ze streven ernaar om geliefde huisdieren zo lang mogelijk gezond, fit, blij en enthousiast te houden, terwijl huisdiereigenaren beschermd worden tegen onvoorziene medische kosten. Zo kunnen ze zich concentreren op wat echt belangrijk is – de zorg, geluk en gezondheid van hun geliefde metgezellen.

Lauréna Rutgers, Account-Director en partner bij Pressure, deelt haar enthousiasme over de samenwerking met Figo: “We kijken ernaar uit om met Figo samen te werken en zullen ons in het komende jaar met PR niet alleen richten op het informeren over de huisdierenverzekering van Figo, maar ook op bredere thema’s die relevant zijn voor dierenliefhebbers. Aan de hand van een passende PR-aanpak en het opzetten van lokale onderzoeken streven we ernaar de merkbekendheid van Figo als huisdierenverzekeraar in Nederland te vergroten én informatie te verstrekken die verder gaat dan alleen een verzekeringsproduct. Zo hopen we bij te dragen aan de doelstellingen van Figo.”

Andere interessante berichten.

Eén op de drie Nederlanders neemt hond mee op vakantie

arrow

Wetenschappelijke doorbraak in studie naar nieuwe behandeling van de ziekte van Parkinson

arrow