Jij gaat op vakantie en neemt mee: deze gloednieuwe LELO toys.

Amsterdam, 7 juli 2022  – Staat er een welverdiende zomervakantie op de planning? Dan heeft LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, twee nieuwe items die niet mogen missen op je inpaklijstje. LELO weet wat de poes wil en introduceert daarom de  Ida™ Wave en Tiani ™ Harmony. Deze langeafstandsvibrators, die bestuurbaar zijn via een app, zijn het perfecte vakantiemaatje.

Hoe beter jij je lichaam leert kennen hoe meer bedplezier je kan verwachten. Erachter komen waar jij het precies warm van krijgt in de slaapkamer doe je door jezelf wat vaker lief te hebben. Dat is precies waar de Ida™ Wave je bij gaat helpen. De verbeterde vorm van deze toy is zo ontworpen dat de inbrengbare arm precies de fameuze G-spot raakt, terwijl het externe deel zich focust op de clitoris. Lees: een verpletterend blended-orgasme. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt het speeltje namelijk verbinden met de LELO-app, waardoor die handsfree te gebruiken is. Dan heb jij je handen over om andere hotspots te ontdekken. Steek kaarsjes aan, zet een sexy zomerafspeellijst op, probeer ontspannende aromatherapie of een stimulerend glijmiddel en ga op solo-avontuur met de Ida™ Wave.

Betrek jij liever een partner bij de zelfservice? Dan heeft LELO de nieuwe Tiani ™ Harmony,  een seksspeeltje voor koppels. Perfect voor als je lover thuis is gebleven en jij geniet van een vakantie elders. Koppel de toy aan de LELO-app, breng ‘m in en geef je partner full control op een afstandje. Er is geen betere manier om liefdevol en intiem met je bedpartner bezig te zijn terwijl jullie elkaar een poosje moeten missen. Zijn jullie samen op vakantie? Ze zeggen niet voor niks vele handen maken licht werk. Nodig voor de volgende vrijpartij ook de Tiani ™ Harmony uit. Je partner zorgt voor de penetratie en de Tiani Harmony, voor de clitorale stimulans en extra vibraties. Probeer het eens terwijl jullie het op z’n hondjes doen of in het lepeltje-lepeltje standje. Jullie kunnen ook samen masturberen en gebruik maken van jullie speeltjes. Dan weet je lover meteen welke aanpak nodig is wanneer de Tiani ™ Harmony het nachtkastje weer in gaat en jullie met elkaar aan de slag gaan.

Ida™Wave in een notendop:

 • Te besturen met de LELO-app: hierdoor de perfecte langeafstandsvibrator of in te zetten voor wat handsfree plezier.
 • Verbeterde vorm: perfect ontworpen voor het vrouwenlichaam. De inbrengbare arm is zo ontworpen dat ‘ie precies de g-spot raakt, terwijl het externe deel zich focust op de clitoris.
 • WaveMotion™-technologie: Naast vibratie maakt het inbrengbare gedeelte van de toy een vinger-achtige ‘kom hier’- beweging voor ultieme G-spot-stimulatie.
 • 100 Procent waterproof en gemaakt van extra zachte lichaamsveilige siliconen: het summum van ontspanning: een solosekssessie onder de douche of in bad.
 • Verkrijgbaar in de kleuren Black en Coral Red
 • Adviesprijs: €189 via lelo.com/nl

Tiani ™ Harmony in een notendop:

 • Te besturen met de LELO-app: hierdoor de perfecte langeafstandsvibrator.
 • Dubbele sensatie: je wordt verwend van binnen en buiten.
 • 10 krachtige vibratiestanden: zo is er voor ieder wat wils.
 • Volledig waterdicht en oplaadbaar via USB: neem de toy gewoon mee onder de douche of in bad voor wat waterpret.
 • Verkrijgbaar in de kleuren Black en Aqua
 • Adviesprijs: €159 via lelo.com/nl

Andere interessante berichten.

Eén op de drie Nederlanders neemt hond mee op vakantie

arrow

Wetenschappelijke doorbraak in studie naar nieuwe behandeling van de ziekte van Parkinson

arrow