Op de dag van de (zelf)liefde: LELO lanceert gloednieuwe toy SILA™.

Amsterdam, 14 februari 2022 Je kunt niet van iemand anders houden, voordat je van jezelf houdt. Een groot cliché, maar wel met een zekere kern van waarheid. Jezelf op de dag van (zelf)liefde even echt goed in de watten leggen, daar helpt LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, je graag mee. Ga op seksuele ontdekkingstocht en maak kennis met LELO’s gloednieuwe SILA ™ Cruise.

Uit onderzoek blijkt dat 85 tot 96 procent van de vrouwen meer dan rechttoe-rechtaan penetratie nodig heeft om te kunnen genieten van een orgasme. En laat nou net de flink geüpgraded LELO’s SILA™ Cruise, een sonische clitorisstimulator, de clitoris in het zonnetje zetten. Wat de meeste mensen niet weten is dat bijna alle vibrators alleen het puntje van de clitoris stimuleren. Het ontwerp van de nieuwe SILA™ Cruise biedt een nieuwe en veelgevraagde manier van clitorisplezier. Haar zachtere, diepere en grotere mond zal je van boven tot onder je hoogtepunt van je dromen geven. Terwijl de zachte sonische golven vanaf het puntje van je clitoris met een gelijke intensiteit helemaal naar beneden stromen, pulseert, zuigt en stimuleert SILA™ Cruise op de juiste plaatsen – voor een lipbijtend, tenenkrullend orgasme dat je nooit zult vergeten.

Hit the spot
SILA™ Cruise is speciaal ontworpen voor mensen die in de slaapkamer het liefst aan de slag gaan met een seksspeeltje dat precies weet wat je wil. De ingebouwde Cruise Control-technologie van LELO maakt dat het speeltje, wanneer ‘ie harder tegen het lichaam aan wordt gedrukt, automatisch intenser trilt. Geen gedoe met de juiste knoppen en stand vinden, maar een volledig automatische functie die je op een compleet nieuwe manier aan je volgende orgasme helpt. Intenser en harder wanneer dat nodig is, maar teder en liefkozend als het langzamer gaat. De sonische clitorisstimulator geeft je het gevoel dat het speeltje een verlengstuk van je eigen lichaam is en intuïtief met je lichaam meewerkt.

SILA™ Cruise in een notendop

– ZACHTE SONISCHE GOLVEN – SILA’s sonische golven bieden een zachte clitorisstimulatie waardoor je kunt genieten van de intensiteiten zonder direct contact te maken.

– GROTERE MOND – SILA’s brede mond zweeft rond het centrum van je plezier voor comfort en tevredenheid.

– CRUISE CONTROL – Wanneer je de SILA harder tegen je lichaam aan drukt, verhoogt het speeltje automatisch zijn intensiteit.

– EXTRA ZACHTE SILICONEN – Ultra gladde premium en lichaamsveilige siliconen voor een ultieme sensuele ervaring en totale gemoedsrust.

– 100% WATERDICHT & USB-OPLAADBAAR – Met behulp van de meegeleverde USB-oplaadkabel kun je SILA overal mee naartoe nemen en het gladde, waterdichte ontwerp is ongelooflijk gemakkelijk schoon te houden.

– ADVIESPRIJS – €189 via lelo.com/nl

Andere interessante berichten.

Wil je lekker slapen en uitgerust wakker worden? Check dan deze tips!

arrow

Stichting Opkikker bereikt mijlpaal van 50.000ste lichtpuntje

arrow