LELO tipt: ervaar ‘Sex Toy Day’ als nooit tevoren.

Amsterdam, 1 november 2022  – Seksspeeltjes bieden velen dé extra stimulans die ze nodig hebben om hun hoogtepunt te bereiken. Investeren in een seksspeeltje is dan ook geen overbodige luxe. Met de dag van het seksspeeltje (vrijdag 4 november) in het vooruitzicht helpt LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, je graag bij de zoektocht naar het beste seksspeeltje voor jou. Want investeren in een seksspeeltje is een investering in je lichaam, je relatie en je seksleven.

De eerste stap

Wist jij dat de meeste vrouwen pas hun eerste orgasme hebben wanneer ze een seksspeetje gebruiken? Dit komt doordat de meerderheid van de vrouwen stimulatie via de clitoris nodig heeft om klaar te kunnen komen. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 85 tot 96 procent van de vrouwen meer nodig heeft dan rechttoe-rechtaan penetratie. LELO raad dan ook een clitoris vibrator aan als je de eerste stap in de wereld van de seksspeeltjes wil zetten. Nog niet eerder geprobeerd? Dan is de dag van het seksspeeltje dé uitgelezen kans.

Bereik nieuwe hoogtes

Heb je al ervaring op het gebied van traditionele vibrators en ben je op zoek naar langere en intensere hoogtepunten? Probeer dan eens de SONA, SILA of ENIGMA. Deze toys betrekken de gehele erogene zone, zijn zowel uitwendig als inwendig te gebruiken en maken alle drie gebruik van sonische golven die voor geheel nieuwe sensaties zorgen. Neem bijvoorbeeld de SILA™ Cruise met ingebouwde Cruise Control-technologieën. De SILA™ Cruise biedt automatisch intenser genot naarmate er meer druk wordt gezet op het lichaam. Hiermee bereik je het hoogtepunt van je dromen met zachte golven die je van top tot teen voelt weerkaatsen.

Wil je echt heel iets nieuws proberen? Dan is de allernieuwste LELO toy, DOT™, één voor bovenaan je wishlist. LELO DOT™ is een clitorale pinpoint vibrator die extern wordt gebruikt en zorgt voor meerdere eindeloze orgasmes. Het nieuwe speeltje maakt gebruik van de Infinite™ Loop-technologie. Een achtvormige beweging in een constant ritme dat speciaal door LELO is ontwikkeld voor LELO DOT™.

Sharing is caring

Aan seksspeeltjes kan je ook samen plezier beleven. Sterker nog, het kan je seksleven net even die extra spice geven. Ga met je partner in gesprek en bespreek elkaars behoeftes, zodat jullie de toy kunnen uitzoeken waar jullie beiden plezier aan beleven. Door het ruime aanbod aan seksspeeltjes voor koppels, is het tegenwoordig makkelijker (of juist moeilijker) dan ooit om de juiste toy voor jullie te kiezen. Een tip: nodig voor de volgende vrijpartij met je partner de Tiani™ Harmony uit. Met deze app-gestuurde koppelvibrator bereik je samen een zeer intiem en harmonieus orgasme.

Better safe than sorry

Zit jij erover na te denken om de eerste stap te zetten in de wereld van de seksspeeltjes? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten om zowel je gezondheid als je genot te beschermen.

  1. Zorg dat je altijd op zoek gaat naar seksspeeltjes bij gecertificeerde bedrijven en/of merken.
  2. Maak je speeltjes altijd goed schoon. Gebruik eventueel een speciale Sex Toy Cleaner: spray het op de toy, wacht vijf seconden en maak het speeltje schoon. Dit gaat dus heel gemakkelijk en snel!
  3. Kijk uit voor seksspeeltje van ‘jelly rubber’. Veel (goedkope) speeltjes zijn gemaakt van deze verzachtende plastic stof. Daarnaast bevatten ze vaak ook meer stoffen die schadelijk kunnen zijn. Een no-go dus!
  4. Goedkoop is vaak duurkoop.
  5. Ga voor het juiste type siliconen materiaal, wat resistent is tegen onder andere bacteriën. Bij LELO zijn alle speeltjes gemaakt van lichaamsveilige siliconen.
  6. Lees van tevoren de reviews zodat je weet wat mensen zeggen over de producten.

Black Friday Maand bij LELO

November staat niet alleen in het teken van Sex Toy Day (4 november) en Singles Day (11 november), maar ook de Black Friday deals. Daarom geeft LELO van 2 t/m 30 november korting op geselecteerde producten via lelo.com. De kortingen zullen de eerste twee weken oplopen tot 50% en rond Black Friday zelfs overgaan tot 60%.

Andere interessante berichten.

Vitakruid introduceert volwaardige sport supplementenlijn met ‘Vitakruid Sport’

arrow

Every Can Counts organiseert de vierde editie van de International Recycling Tour

arrow