Ludieke wervingsactie Leonardo hotels: test drie maanden lang hotels als #inspectorLeonardo.

Amsterdam, donderdag 11 augustus 2022 – Samen met een vriend of vriendin genieten van de lekkerste lunches en drankjes, topdiners, sauna’s en verwarmde zwembaden. En dit terwijl je drie maanden lang de mooiste hotels mag testen. Het klinkt als de ultieme vakantie, maar het is je werk als je de nieuwe #inspectorLeonardo wordt. Als je ook geen genoeg kan krijgen van dat ultieme vakantiegevoel, dan is deze Leonardo Hotels-vacature jou op het lijf geschreven. 

Genieten van de lekkerste lunches, topdiners, sauna’s en verwarmde zwembaden, en dit allemaal voor een goed salaris terwijl je drie maanden lang gratis met een vriend of vriendin in de mooiste hotels verblijft. Het wordt jouw baan als de nieuwe #inspectorLeonardo bij Leonardo Hotels. Jouw taak? Al de hotels en F&B-concepten van de keten bezoeken en testen en dit op social media delen. Ondertussen loop je mee met verschillende afdelingen van het bedrijf, denk aan de keuken, achter de bar, de marketing- en finance-afdeling. Op deze manier maak je kennis met alle aspecten van het hospitality-vak, en biedt Leonardo Hotels jou als #inspectorLeonardo een unieke kans om te ontdekken welke rol binnen het bedrijf het beste bij jou past. En na die drie maanden dan? Na het testen en genieten wordt de #inspectorLeonardo de perfect matchende baan binnen Leonardo Hotels aangeboden.

Esther Visser, de Director of HR van Leonardo Hotels, zegt het volgende over de vacature: “Het is op dit moment de hoogste prioriteit van Leonardo Hotels om de kwaliteit van onze service te waarborgen. We zijn daarom dringend op zoek naar gepassioneerd horeca personeel en bereid om voor de juiste personen net een extra stap te zetten en out of the box te denken.”

De job van je leven

Leonardo Hotels zoekt naar een nieuwsgierige werknemer met een hart voor hospitality. Iemand die staat te popelen om samen met een vriend of vriendin drie maanden lang te genieten van alles wat Leonardo Hotels te bieden heeft en rondloopt met vragen als ‘Hoe werkt een hotel?’, ‘Welke afdelingen zijn er?’ en ‘Op welke afdeling zou ik graag willen werken?’. Ook kent social media voor deze persoon geen geheimen en kan hij of zij zich goed uitdrukken in zowel het Nederlands als Engels.

Als #inspectorLeonardo aan de slag? Bekijk hier de vacature en wat je precies terug kan verwachten.

Andere interessante berichten.

Vitakruid introduceert volwaardige sport supplementenlijn met ‘Vitakruid Sport’

arrow

Every Can Counts organiseert de vierde editie van de International Recycling Tour

arrow