MEENK: Het lekkerste dropje om te geven sinds 1900.

Winschoten, 24 augustus 2023 – MEENK maakt een luxe beleving van een van de meest geliefde Nederlandse lekkernijen: het dropje. Het iconische dropmerk, dat al sinds 1900 bekendstaat om zijn heerlijke assortiment, introduceert dit najaar vijf luxe cadeauverpakkingen. Samen met een onweerstaanbare dropproeverij vormen deze nieuwe cadeauverpakkingen het ultieme geschenk voor iedere gelegenheid. Geschikt voor jong en oud, voor zowel de kleine als de grote snoeper.

Luxe dropjes, luxe beleving

Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een bedankje, een traktatie voor collega’s, als schoencadeautje, als cadeau onder de kerstboom óf gewoon als traktatie voor jezelf ‒ de nieuwe cadeauverpakkingen zijn een feestje om te geven én te krijgen. Elke verpakking is zorgvuldig samengesteld om een luxe dropbelevenis te bieden en bevat een selectie van de meest geliefde MEENK-dropjes: van de klassieke favorieten tot onderscheidende smaken en verrassende combinaties.

Vanaf 1 september zijn de vernieuwde cadeauverpakkingen verkrijgbaar in drie formaten: 2-luiks, 3-luiks en 4-luiks, met in totaal vijf verschillende smaakcombinaties en het herkenbare MEENK-design. In zowel de 2-luiks, de 3-luiks als de 4-luiks is de nieuwe MEENK Peperdrop te vinden. Een exclusieve MEENK-smaak: zacht en verrassend lekker door de subtiele pepersmaak.

Voor de kleine snoeper
De 2-luiks verpakking is verkrijgbaar in twee verschillende smaakcombinaties: Dropmunten & Drie Kleuren Mix (twee van de meest gegeten dropsmaken in Nederland) en de échte MEENK-combinatie met Peperdrop & Salmiak Truffels.

Adviesprijs: € 6,45

Voor de Hollandse snoeper
In de 3-luiks verpakking vind je de ‘Ik hou van Holland’-mix met een combinatie van Geveltjes Drop, Nostalgie Drop en Boerenklompen Drop. Een typisch Hollandse combinatie, die zich ook perfect leent als souvenir voor toeristen of cadeautje voor het thuisfront. De tweede variant van de 3-luiks zorgt voor de ultieme dropbeleving met de populaire smaakcombinatie Lekker Zoet, Drie Dubbel ZXout én de nieuwe Peperdrop.

Adviesprijs: € 9,50

Voor de grote snoeper
De dropjes in de 4-luiks verpakking zijn de perfecte mix van het MEENK-dropassortiment. Een bijzondere, onderscheidende en bovenal lekkere combinatie van Drop met Chocolade Salmiak, Peperdrop, Drie kleuren mix en Drop Truffels.

Adviesprijs: € 12,80

Een verfijnde dropproeverij
MEENK voegt daarnaast vanaf 1 november ook een verfijnde dropproeverij toe aan het cadeauassortiment. Een luxe beleving die van ‘even een dropje tussendoor’ een waar feestje maakt. Of het nu op kantoor is, met vrienden en familie of gewoon thuis op de bank – met de dropproeverijverpakking proef je samen de lekkerste dropjes. Na het eeuwige doosje bonbons als traktatie voor speciale gelegenheden zet MEENK deze verwennerij nu door met de luxe dropproeverijverpakking.

In de nieuwe dropproeverij vind je maar liefst acht verschillende dropjes. Echte MEENK-bestsellers: van zoet, gesuikerd en gevuld tot zout en massief. Allemaal met zorg gemaakt en vakkundig samengesteld door de dropexperts van MEENK.

Adviesprijs: € 14,95

Een eeuw aan (drop)erfgoed
Al sinds 1900 zijn de recepten van huisarts dr. Meenk de basis voor de legendarische dropjes zoals wij deze nu kennen. Dr. Meenk was een pionier en stelde hoge eisen aan zijn producten. Nu, honderd jaar later, streeft MEENK nog steeds ditzelfde doel na en maken zij door kennis, vakmanschap en de beste ingrediënten de lekkerste drop van Nederland. Elk dropje wordt ook nu nog gemaakt op Nederlandse bodem in het oud-Hollandse stadje Winschoten, waar de MEENK-fabriek staat.

De adviesprijs voor de verschillende cadeauverpakkingen varieert van € 6,45 voor de 2-luiks cadeauverpakking tot € 14,95 voor de dropproeverij. De luxe cadeauverpakkingen zijn vanaf 1 september en de dropproeverij is vanaf 1 november verkrijgbaar via Meenkdrop.nl en de dichtstbijzijnde postkantoren en cadeauspeciaalzaken.

Andere interessante berichten.

Vitakruid introduceert volwaardige sport supplementenlijn met ‘Vitakruid Sport’

arrow

Every Can Counts organiseert de vierde editie van de International Recycling Tour

arrow