Mylène zorgt voor me-time met de nieuwe Nomad-collectie.

Amsterdam, donderdag 19 september 2022De zomervakantie, het ideale moment voor we- en me-time, is ten einde. Maar hoe houden we die quality time momenten vast in de dagelijkse rush van het najaar? Door tijd vrij te maken voor wellnessmomenten in je eigen badkamer kom je al een heel eind. Mylène wil je tijdens deze ‘kleine geluksmomenten’ nog meer laten genieten en lanceert hiervoor de Nomad-collectie. De splinternieuwe collectie bestaat uit producten voor zowel het lichaam als voor in huis. Samen met een bijpassende Spotify playlist, zorg je voor een ontspannen sfeer en een echte at-home-wellness ervaring.

Leven als nomaden

De laatste jaren waren op zijn minst uitdagend te noemen. Steeds moesten we ons aanpassen aan nieuwe uitdagingen en veranderende omstandigheden. Nomaden zien elke verandering als de start van iets nieuws. Met de Nomad najaarscollectie wil Mylène iedereen, zowel mannen als vrouwen, helpen omgaan met die veranderingen. Door rustmomenten te creëren, je wellbeing een boost te geven en te zorgen voor balans, kunnen we beter omgaan met stress en veranderingen. Balans is key!

Nomad Spotify playlist 

Helemaal Nomad

Naar een feestje of etentje? Straal dan je laid back vibe uit met de Nomad-make-upcollectie. Met het Nomad Pro Eyeshadow Palette Desert Terracotta laat je de ogen spreken. Ben je meer van een mooie lip? Ga dan voor de Nomad-lippenstift Velvet Terrarose (€ 14,95). Deze fluweelzachte lippenstift blijft lang zitten en is ideaal voor wie van een ingetogen kleur houdt. Je make-up look helemaal compleet maken? Vergeet dan niet je nagels. Met de prachtige Nomad nagellakken, beschikbaar in Velvet Terrarose (€ 9,95) en Desert Terracotta (€ 9,95), ben jij van top tot teen klaar voor een avondje uit.

De Nomad-collectie is vanaf nu verkrijgbaar via Mylene.eu, met uitzondering van Nomad-nagellaken, de Nomad Giftbag Perfect Home, de Nomad Giftbag Relax at home en de Nomad giftbag Me Time (midden oktober). De Nomad Geurkaars is verkrijgbaar vanaf 1 oktober

Andere interessante berichten.

Vitakruid introduceert volwaardige sport supplementenlijn met ‘Vitakruid Sport’

arrow

Every Can Counts organiseert de vierde editie van de International Recycling Tour

arrow