Alles begint bij één punt: ontdek het universum van orgasmes met de nieuwe LELO DOT™.

Amsterdam, 12 oktober 2022  –  LELO DOT™ laat je kennis maken met de kunst van het verbinden van de plezierpunten in het lichaam. De intuïtieve kracht en intensiteit van het nieuwe speeltje zorgt voor een sensationele climax waar je keer op keer van kan genieten.

Een stip (‘dot’) is een eenvoudig rond teken, maar vertegenwoordigt heel veel meer. Een stip kan een startpunt symboliseren. Om je doel te bereiken kunnen er nieuwe stippen worden toegevoegd, maar vanaf die eerste stip zijn de mogelijkheden eindeloos. Genot begint ook vanuit één punt – een plezierpunt. Vanaf dit punt wordt de energie door het hele lichaam verspreid. Het vibreert tot aan de buitenste laag van het lichaam en keert dan weer terug naar het begin. Het resultaat? Een oneindige reeks aan hoogtepunten. Met deze gedachte creëerde LELO een primeur in de wereld van genot: de DOT™.

Oneindig genot

LELO DOT™ is een clitorale pinpoint vibrator die extern wordt gebruikt en zorgt voor meerdere eindeloze orgasmes. Dankzij het zachte en buigbare uiteinde en de revolutionaire elliptische beweging, biedt LELO DOT™ een climaxervaring met ongeëvenaarde precisie. Het speeltje is ideaal voor opwindend solo spel, maar ook te gebruiken met je partner. Hierdoor wordt een veelzijdige benadering van zelfgenot mogelijk gemaakt en kan je verschillende erogene zones stimuleren met één apparaat.

Wat DOT™ uniek maakt? Het nieuwe speeltje van LELO maakt gebruik van de Infinite™ Loop-technologie. Een achtvormige beweging in een constant ritme dat speciaal door LELO is ontwikkeld voor LELO DOT™. Door middel van de speciale achtvormige beweging wordt een nieuw soort stimulatie geboden. Het zorgt voor een orgasme dat veel sterker aanvoelt én meer gericht is op jouw plezierpunten. De intensiteit en kracht van het speeltje hangt daarnaast helemaal af van de door jou toegepaste druk en is zo geheel af te stemmen op de behoeften van het eigen lichaam. LELO DOT™ geeft hierdoor een nieuwe draai aan de alledaagse vibraties die worden gebruikt voor persoonlijk genot. Het is dus het perfecte speeltje voor degene die graag het universum van orgasmes wil ontdekken.

Hoe de Infinite Loop™-technologie werkt

In plaats van een cirkelbeweging, zoals de klassieke vibrators, volgt LELO DOT™ een elliptisch traject dat constante en aangename verrassingen mogelijk maakt door simpelweg de hoek van het speeltje te veranderen. Het apparaat draait rond de erogene zone, waarbij alle zenuwuiteinden aan de hand van een elliptisch patroon worden gestimuleerd, wat resulteert in diepgaande sensaties. Denk eens aan het infinity teken en stel je dan voor dat DOT™ in dit patroon zachtjes op je clitoris tikt totdat een climax wordt bereikt. De climax ontstaat doordat alle kracht in het buigbare zachte siliconen uiteinde wordt gebundeld. Hierdoor wordt een nauwkeurige en zeer gerichte benadering van zelfgenot mogelijk gemaakt.

Hoe te gebruiken

  1. Breng LELO Personal Moisturizer aan op het uiteinde van de LELO DOT™ en op alle andere genotszones waarvan je wil genieten. Denk aan clitoris, tepels, nek en/of elke andere plek waar jij opgewonden van wordt.
  2. Wanneer je eenmaal comfortabel bent, zet je het speeltje aan. Kies één van de acht genotinstellingen en focus langzaam op je clitoris. Laat je leiden door de vibrerende bewegingen van de LELO DOT™.
  3. Experimenteer met de verschillende mogelijkheden en ontdek welke positie jou het beste bevalt. LELO DOT™ biedt intuïtieve sterkte en intensiteit, afhankelijk van de toegepaste druk en de hoek waarin het speeltje wordt gebruikt.

LELO DOT™ in een notendop:

  • ABSOLUTE PRECISIE. Dankzij het ‘pinpoint’-model kun je elke erogene zone met absolute precisie stimuleren. Met behulp van het zachte en buigbare uiteinde kun je de trillingen sturen.
  • ACHT KRACHTIGE PLEZIERINSTELLINGEN. LELO DOT™ biedt acht verschillende vibratie patronen, variërend qua intensiteit. Van een plagend gefluister tot een bevredigend ritme.
  • ELLIPTISCHE BEWEGING voor een compleet nieuwe en unieke sensatie, waarbij je orgasmes op een geheel nieuwe manier kunt ervaren.
  • EXTRA – EERSTEKLAS SILICONE dat extra zacht aanvoelt. Het klassieke lichaamsveilige siliconenontwerp van LELO zorgt voor diep bevredigend en hygiënisch genot.

Adviesprijs: €179,- via lelo.com/nl

Andere interessante berichten.

Onderzoek: Nederlandse huisdierbaasjes onderschatten medische kosten

arrow

Stijlvol genieten tijdens Moederdag met Le Lapin

arrow