Onze werkwijze.

PRESSURE is het fullservice pr-bureau van Amsterdam. Dat we fullservice pr bieden betekent dat we alles doen. Op basis van jouw aanvraag bedenken we een strategie en daarbij passende activiteiten. We schrijven de benodigde content en de middelen ontwerpen we in onze eigen studio. Vervolgens regelen en coördineren we alle campagnes en activiteiten. Daarbij zitten we er altijd bovenop want pr leidt niet vanzelf tot resultaat. Uiteraard ontvang je na afloop een overzichtelijke en duidelijke rapportage. Want onder aan de streep draait het bij PRESSURE altijd om commercieel resultaat.

Ons repertoire is breed.

Als het past dan doen we het. Services waar veel klanten gebruik van maken zijn:

  • Strategie
  • Creatieve concepten
  • Doorlopend pr-management
  • Pr events
  • Press trips
  • Influencer samenwerkingen
  • Corporate pr
  • Activaties en joint promotions

Pr en marketing.

PRESSURE is ontstaan als onderdeel van fullservicemarketingbureau Bengelmedia. Als we zeggen dat we alles voor je kunnen regelen dan willen we dat natuurlijk ook waar kunnen maken. Bovendien geloven wij dat marketing en pr elkaar versterken en, mits goed op elkaar afgestemd, tot de beste resultaten leiden. Via Bengelmedia verzorgen we onder meer je media-inkoop, paid social campagnes of nieuwe website. We zitten in hetzelfde kantoor dus dat je met twee bureaus werkt heb je niet eens in de gaten. Wel zo makkelijk voor jou, één aanspreekpunt voor al je marketing en pr.

De Belgische markt.

Meer en meer kregen wij aanvragen van (internationale) bedrijven die in combinatie met de Nederlandse markt ook België wilden bereiken. Hoewel ze daar voor een deel dezelfde taal spreken, is voor goede pr kennis van de markt en het medialandschap essentieel. Daarom hebben we de samenwerking gezocht met een Belgische partner die een net zo hoge kwaliteitstandaard hanteert als wij doen. Die partner is pr-bureau Wavemakers. Vertel ons je doelen voor de Belgische markt, dan brengen wij Wavemakers aan boord. Ook dat is fullservice pr!

Ons werk.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow

Stichting Opkikker

MIJLPAAL 50.000ste LICHTPUNTJE

arrow

Amref Flying Doctors

INSPIRERENDE INTERVIEWS

arrow