AdUp.

AdUp is een succesvolle Nederlandse tech scale-up voor AI Checkouts. Dankzij de services van de Nederlandse scale-up AdUp verloopt het betaalproces voor klanten sneller, soepeler, persoonlijker én gebruiksvriendelijker, waardoor een online bestelling in één klik afgerekend kan worden. Aangezien AdUp bezig is met de overgang van een start-up naar een scale-up, werd het tijd om ook de naamsbekendheid te vergroten. Om deze reden is er een doorlopende samenwerking met AdUp opgezet, waarbij Pressure regelmatig interviews pitcht en persberichten uitstuurt.

Doelstelling.

Doel van de campagne was om AdUp te introduceren als succesvolle Nederlandse tech scale-up voor AI Checkouts. En om de oprichter naar voren te brengen als thought leader, om te vertellen over de innovaties, nieuwe klanten en investeerders. Met publicaties op o.a. Emerce, Dutch Cowboys, De Ondernemer, Internetkassa, Baaz en Fonk Magazine, hebben we mooie publicaties weten te realiseren en AdUp onder de aandacht gebracht.

Aanpak.

Pressure heeft een doorlopende samenwerking met AdUp, waarbij wij regelmatig interviews pitchen en persberichten uitsturen voor AdUp. Zo hebben we een persbericht uitgestuurd met betrekking tot de introductie van AdUp als Nederlandse tech scale-up voor AI Checkouts. Daarnaast hebben we een persbericht uitgestuurd met betrekking tot de groei van AdUp, door de instap van een Chief Finance & Operations (CFO). Door het uitsturen en opvolgen van de persberichten hebben we mooie publicaties gerealiseerd en doordat we een doorlopende samenwerking hebben, blijven we dit doen voor AdUp.

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow