Aperol organiseert drie Sagra’s.

Aperol wil deze zomer het echte Italiaanse gevoel van samenzijn naar Nederland brengen. Een Sagra is een echte Italiaanse traditie van eten, drinken, muziek en mooie herinneringen maken met vrienden en/of familie. Samen met de Spaghetteria zal Aperol daarom drie Sagra’s organiseren!

Doelstelling.

De doelstelling is om de naamsbekendheid van Aperol te boosten onder mannen en vrouwen tussen de 25 en 40 jaar oud. We willen Aperol neerzetten als een écht aperitief moment om heerlijk mee te genieten in de zon. Daarnaast willen we de kaartverkoop boosten voor La Grande Sagra in Amsterdam, waar 400 kaarten voor beschikbaar zijn. Door de samenwerking aan te gaan met influencers als Amije van der Laan, Chiara Cappellano en Kelly Camfferman hebben we toffe content ontwikkeld voor IG en TIkTok en waren de kaarten binnen 2 weken uitverkocht.

Aanpak.

Door de samenwerking met Spaghetteria kon Aperol het echte Italiaanse gevoel naar Nederland brengen. Lekker eten, Aperol spritz, Italiaanse volksmuziek, witte servetjes en vuurwerk. De Sagra’s hadden het allemaal! Door te kiezen voor 7 influencers die perfect passen bij de doelgroep hadden we een groot bereik, mooie content die gedeeld kon worden door Aperol en Spaghetteria en een directe salesboost voor de kaartverkoop van La Grande Sagra.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow