Bellini.

In Nederland is Bellini.world de exclusieve importeur & brand ambassador van verbluffende wijncocktails. De Bellini is de eerste remastering van een serie cocktails. De perzikpuree van verse wilde perziken uit Trentino Alto Adige en delicate mousserende Moscatelwijn, maken deze sprankelende ready to serve-cocktail de ideale dorstlesser.

Doelstelling.

Cocktails zijn populairder dan ooit, maar tijd en bartenders die betoverende cocktails kunnen maken zijn schaars. Barman en barconsultant Giancarlo Mancino ontwikkelde daarom samen met het merk Sei Bellissimi deze verrassend frisse cocktail in fles, met als doelstelling nog vijf andere wijncocktails. Het voornaamste doel van de campagne was om naamsbekendheid te creëren rondom de lancering van Bellini in Nederland.

Aanpak.

Een heerlijke middag op een boot, nippend aan een tintelfrisse cocktail, met als achtergrond de pracht van de Amsterdamse grachten. Pressure bedacht namens Bellini een interessant en origineel event, waarbij het drinken van de Bellini aan een boot natuurlijk het hoogtepunt was. Naast het inhoudelijke programma, is ook de entourage en de presentatie een belangrijke deel van de ervaring. Onze gasten moesten zich welkom voelen en natuurlijk Bellini in zijn geheel ervaren. De gehele presentatie van het evenement had een premium uitstraling, maar met niet te veel opsmuk. Pressure zorgde daarnaast voor de aanwezigheid van 13 journalisten en influencers bij het event. De speciale gasten werden persoonlijk ontvangen en geïntroduceerd met het verhaal achter en de smaak van Bellini. Er werd gezorgd voor lekkere Italiaanse borrelhapjes, onder andere met onze olijfolie van Monte Vibiano en heerlijk gekoelde flessen Bellini of Bellino (alcoholvrije Bellini). Daarnaast werd er tijdens het event veel gepost op Instagram door alle influencers en pers. Er verschenen naar aanleiding van het event ook publicaties over Bellini, waaronder op Ladify en Wijnfuencer.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow