Benriach.

Wie Benriach zegt, zegt: A world of flavour! De Benriach Distillery, gelegen in het noorden van het Schotse Speyside, heeft een onderscheidend en smaakvol portfolio van Single Malts. Benriach is meester in het creëren van de meest unieke en bijzondere whisky’s. De onlangs vernieuwde range combineert perfect de oude tradities en nieuwe innovaties die centraal staan in het verhaal van Benriach.

Doelstelling.

Benriach sloeg eenmalig de handen ineen met Dinner in Motion om de campagne ‘A World Of Flavour’ te ondersteunen. Dinner in Motion is een 360 graden restaurant in Eindhoven met dinershows op hoog culinair niveau die alle zintuigen prikkelen. Benriach organiseerde in de middag een consumenten lunch in samenwerking met Gall & Gall. Aan Pressure werd gevraagd om een ​​plan te ontwikkelen om de eenmalig samenwerking met Dinner in Motion pr-waardig te maken, met een extra moment in de avond voor pers. Er werd een onvergetelijke fine dining 6-gangen dinner gegeven waarbij relevante pers werden uitgenodigd. Tijdens het persevent werden video’s, beelden en verhalen rondom Benriach gedeeld en er was uiteraard een whisky pairing tijdens het diner. Het algemene doel was om de naamsbekendheid van Benriach te vergroten.

Aanpak.

Pressure zorgde voor de aanwezigheid van 27 journalisten en influencers bij het Dinner in Motion x Benriach dinner. De aanwezige pers bestond onder andere uit journalisten van Quote, JFK, Gentlemen’s Watch en Life After Football, maar ook (hoofd)redacteuren van online platformen Manify, Manly, Eatly en Flavour.com waren aanwezig. Tijdens het event werd er volop gepost op Instagram. Daarnaast werd er naar aanleiding van het event ook over Benriach gepubliceerd door onder andere JFK, Gentlemen’s Watch, Manify en Food Inspiration.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Vitakruid

SHARE OF VOICE & THOUGHT LEADERSHIP

arrow

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow