Bites We Love.

BitesWeLove maakt gezonde snacks op basis van noten en bonen, bomvol smaak en met al het goede van plantpower en wil met haar producten de snack-industrie op z’n kop zetten. Wat in 2015 begon als een online-abonnement is uitgegroeid naar een internationaal merk van gezonde snacks met meer dan 2.100 verkooppunten in retail en online en meer dan 2.000 verkooplocaties in foodservice. Het doel van BitesWeLove: jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites waar je je goed bij voelt. Alleen al in 2020 zorgde BitesWeLove voor meer dan 3,5 miljoen gezondere snackmomenten.

Doelstelling.

Na een succesvol eerste pr-project eerder in 2022, waarbij we het ondernemersverhaal van BitesWeLove onder de aandacht brachten via o.a. BNR en Telegraaf Vrouw, kwam het merk met de vraag of wij hen ook konden ondersteunen met de pr-lancering van het nieuwe product Flip-its. Omdat het product op verschillende vlakken vernieuwend is (in het chipsschap) wilde ze het graag bij nieuws-, vak- en lifestyle media, maar ook influencers, onder de aandacht brengen.

Aanpak.

Voor de introductie van BitesWeLove Flip-its schreven wij een persbericht die we breed uitstuurde. Daarnaast zorgde we er ook voor dat de journalisten, redacties en influencers het product konden proberen via een BitesWeLove perspakket. Dit resulteerde in meerdere publicaties, waaronder op Happy in Shape, Marketingtribune, BioJournaal en Coolesuggesties.nl. Daarnaast zijn er een aantal mooie print publicaties verschenen in Vriendin, Men’s HealthSanté en Margriet Special.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow