Bushmills: persreis naar Ierland.

Om de opening van de nieuwe Old Bushmills Distilleerderij te vieren, organiseerde Bushmills eind juni een inspirerende persreis naar Ierland. Tijdens deze reis werd een exclusief groepje genodigden rondgeleid in de oude en nieuwe distilleerderijen en werden zij volledig ondergedompeld in de eeuwenoude whiskey traditie van Bushmills en de ruige Ierse kustlijn die de whiskey doordrenkt met karakter. Met als kers op de taart een unieke whiskey tasting ‘on the rocks’ bij de Giant Causeway (UNESCO).

Doelstelling.

De nieuwe Old Bushmills Distilleerderij was de perfecte gelegenheid om de èchte whiskey liefhebber kennis te laten maken met de geschiedenis, tradities en het vakmanschap dat schuil gaat achter de Bushmills Whiskey. De doelstelling was niet alleen het vergroten van de naamsbekendheid van het merk en het delen van de brandstory, maar vooral ook het delen van de nieuwe Old Bushmills distilleerderij als unieke toevoeging aan een reis naar Belfast.

Aanpak.

Na het (in-house) ontwerpen van een unieke uitnodiging was Pressure verantwoordelijk voor het uitnodigen, briefen en opvolgen van een selecte groep journalisten en influencers. Tijdens de reis konden we via uitgebreide Instagram story’s, reels en posts meegenieten van de bijzondere activiteiten in Ierland. Na de reis verschenen er verschillende mooie online publicaties, bijvoorbeeld via Cityguys, Mannenstyle en Words of Whisky. Daarnaast staan er nog meerdere online èn print publicaties op de agenda in onder andere Playboy, Whisky Passion en Mister Cocktail.

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow