Floor17 organiseert Highlands Festival

Floor17 organiseerde een Highlands Festival waarbij op grote hoogte werd genoten van alles dat Floor17 te bieden heeft. Floor17 heeft het hoogste dakterras van Amsterdam met een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam. Of je nu op het dakterras staat, in het restaurant/cocktailbar zit of een vergadering hebt in één van de event ruimtes, allemaal beschikken ze over een adembenemend uitzicht.

Doelstelling.

Door middel van het Highlands Festival wil Floor17 laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Tijdens het festival konden gasten genieten van één van de bestseller gerechten van de kaart en een heerlijke cocktail of een film kijken in de buitenlucht op het dakterras. Het restaurant was opgedeeld in drie areas waarbij één diende als silent disco, één als karaoke en in het restaurant konden gasten genieten van live muziek.

Aanpak.

Om zoveel mogelijk media aandacht te krijgen voor dit festival heeft PR bureau Pressure diverse media en journalisten uitgenodigd om langs te komen bij het Highlands Festival en om hun bereik te gebruiken om anderen ook te overtuigen naar Floor17 te komen voor één van de vele aspecten die Floor17 te bieden heeft. Het Highlands Festival heeft gezorgd voor verschillende publicaties op social media, maar ook mooie publicaties op Favorflav, Bartsboekje, Girls Who en Your Little Black Book.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Woningruil24 ziet een stijging in behoefte naar woningruil

WONINGRUIL24 ZIET STIJGING IN DE BEHOEFTE NAAR WONINGRUIL

arrow

ZID Theater City Arts & Performance Center

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow