Glenglassaugh.

Om de complete rebranding van het whisky merk te vieren, organiseerde Glenglassaugh een exclusief event langs de Noordzeekust. Tijdens dit event werden de verfijnde smaken van de nieuwe range whisky’s en de nieuwe premium verpakkingslijn die onlosmakelijk verbonden is aan de kenmerkende basis van Glenglassaugh: de uniek gelegen Sanded Bay.

Doelstelling.

Tijdens een intrigerend event op het strand van Zandvoort werden de genodigden meegenomen op ontdekkingstocht via de verfijnde smaken van de nieuwe range whisky’s en een perfect afgestemd diner. Het doel was om de rebranding van de Coastal Single Malt Scotch Whisky onder de aandacht te brengen en media en influencers te verrassen en charmeren.

Aanpak.

Na het (in-house) ontwerpen van een unieke uitnodiging was Pressure verantwoordelijk voor het uitnodigen, briefen en opvolgen van een selecte groep journalisten en influencers die de gemeenschappelijke liefde voor whisky delen. Tijdens het event konden we via uitgebreide Instagram story’s, reels en posts meegenieten van het event. Onder andere mooie print publicaties in Entrée Magazine, Whisky Passion en Drinks Only volgden.

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow