Hunter Douglas.

Hunter Douglas is wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (o.a. bekend van Luxaflex®) en een belangrijke fabrikant van architecturale producten. Om een dynamische en impactvolle campagne te creëren die de expertise van Hunter Douglas op het gebied van innovatie met betrekking tot motorisering en stoffen onder de aandacht brengt, heeft Pressure verschillende pr-activiteiten uitgevoerd rondom R+T 2024, de internationale vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en systemen voor zonwering.

Als wereldleider wordt er van je verwacht dat je voortdurend blijft innoveren, en Hunter Douglas heeft bewezen hierin uit te blinken. Tijdens de R+T Beurs in Stuttgart heeft het merk de R+T Innovation Award 2024 gewonnen voor de Aura Illuminated Shades. Deze shades brengen een nieuwe dimensie in binnenzonwering met een dynamisch samenspel van licht en design. Naast hun toewijding aan design, zet Hunter Douglas zich ook actief in voor verduurzaming. Tijdens de beurs lanceerden het bedrijf hun Re-Life collectie, vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen.

Doelstelling.

Doel van de campagne was om Hunter Douglas te positioneren als voorste innovator door het benadrukken van innovaties, deskundige inzichten en artistieke ontwerpen. Met publicaties op o.a. Wonen, Interior Business, Fonk Magazine, Wonen360, Duurzaam-ondernemen en MarketingTribune hebben we een groot publiek weten te bereiken.

Aanpak.

Pressure heeft verschillende pr-activiteiten uitgevoerd. Zo hebben we een persbericht uitgestuurd met betrekking tot de R+T Beurs 2024 in Stuttgart, waarbij we bekend hebben gemaakt dat Hunter Douglas een uitgebreide collectie slimme jaloezieën en duurzame stofinnovaties presenteert op de R+T 2024. Daarnaast hebben we een persbericht uitgestuurd met betrekking tot de winst van de R+T Innovation Award 2024 voor de Aura Illuminated Shades. Door het uitsturen en opvolgen van de persberichten hebben we een groot bereik weten te genereren en staat Hunter Douglas gepositioneerd als innovator op het gebied van raambekleding.

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow