Inspector Leonardo.

Leonardo hotels is een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan. Op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn in een groene omgeving, vind je hotels van de keten. Leonardo hotels beweegt mee met de wensen en behoeftes van de gast en gooit daarom soms de omrande regels en procedures overboord. Alles om de gast een onvergetelijk verblijf aan te bieden. Leonardo Hotels staat voor oprechte gastvrijheid, positieve energie, een mensgerichte aanpak, ambitie en aandacht voor persoonlijke en professionele groei. Het portfolio van Leonardo Hotels Benelux bestaat uit 16 hotels, met allemaal een unieke uitstraling op een prachtige locatie. De hotels in de Benelux maken deel uit van de Fattal Hotel Group uit Israël, welke bestaat uit in totaal meer dan 220 hotels. Deze zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Centraal Europa, de Benelux en Israël.

Doelstelling.

Zoals heel veel bedrijven in de hospitality sector is Leonardo Hotels voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Als gevolg van de coronacrisis werd record na record verbroken als het gaat om personeelstekorten. Om nieuw personeel aan te trekken besloot Leonardo Hotels de omrande regels en procedures overboord te gooien en vroeg ons marketingbureau Bengelmedia om met een idee te komen voor een employé branding campagne die opvalt. Het resultaat? #inspectorLeonardo, de baan van je leven. Een baan waarbij je eerst drie maanden lang betaald krijgt om met een vriend of vriendin alle hotels en F&B-concepten van de hotelketen gratis te testen en tevens mee te lopen op verschillende afdelingen van de keten om zo een passende baan voor na die drie maanden te vinden.

Aan Pressure de vraag om deze unieke wervingscampagne en baan onder de aandacht te brengen in de media, zodat potentiële werknemers gingen solliciteren en tevens de naamsbekendheid van Leornardo Hotels werd vergroot.

Aanpak.

De aftrap begon met een opvallend persbericht omtrent deze unieke wervingscampagne dat zeer goed werd opgepikt. Het persbericht resulteerde in publicaties door o.a. Libelle,Grazia, Misset Horeca, Marketingtribune en WeAreTravellers. Ook heeft Pressure een aantal zeer geslaagde influencersamenwerkingen opgezet met onder andere Influencer Daan Alferink die Instagram Reels video maakte over zijn dagje werk bij Leonardo Hotels.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow