Jura.

Een afgelegen eiland met maar één weg, één winkel, één pub en één distilleerderij waar de 200 bewoners en 5.000 herten de dienst uitmaken. Deze hechte community stort zich vol overgave op de creatie van een bijzondere whisky: Jura. De ambachtslieden van het eiland hebben in 2018 hun receptuur verfijnd met als resultaat een nieuwe range single malt whisky’s.

Doelstelling.

Spirits-company A Brand New Day vroeg Pressure om de nieuwe range single malt Jura whisky op een unieke manier onder de aandacht te brengen onder een brede doelgroep van beginnende whisky drinkers tot echte whisky-liefhebbers. Naast de vele Instagram stories die tijdens en na het event verschenen, plaatsten FHM.nl en Manify.nl al prachtige publicaties, bleek Jura de editor’s pick van Men’s Health, besteedden JFK en Esquire aandacht aan Jura, nam influencer Daddyhox de nieuwe single malts mee in zijn vlog en liet Mixedgrill.nl weten wat hij van de whisky’s vond in een mooi artikel!

Aanpak.

Pressure toverde forteiland Pampus volledig om tot het Schotse evenbeeld van Jura waar ongeveer 40 genodigden influencers en journalisten van onder andere RTL Z, Men’s Health en Life after Football kennis maakten met de nieuwe range Jura Single Malt whisky. De genodigden kregen een heerlijke welkom cocktail in het waterreservoir en een unieke whisky-masterclass in de geschutkamer, gevolgd door een robuust diner met steak en kreeft in de Zeemansbar. De verhalen van brand ambassadeur Daryl Haldane, die de aanwezigen met een sterk Schots accent mee op Jura-whiskyreis nam, maakten het geheel af en tot slot kreeg iedere genodigde na het event een goed gevulde perskit mee om ook thuis na te genieten van de whisky.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Vitakruid

SHARE OF VOICE & THOUGHT LEADERSHIP

arrow

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow