Leonardo Hotels; Now We’re Talking.

Leonardo hotels is een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan. Op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn in een groene omgeving, vind je hotels van de keten. Leonardo hotels beweegt mee met de wensen en behoeftes van de gast en gooit daarom soms de omrande regels en procedures overboord. Alles om de gast een onvergetelijk verblijf aan te bieden. Leonardo Hotels staat voor oprechte gastvrijheid, positieve energie, een mensgerichte aanpak, ambitie en aandacht voor persoonlijke en professionele groei. Het portfolio van Leonardo Hotels Benelux bestaat uit 16 hotels, met allemaal een unieke uitstraling op een prachtige locatie. De hotels in de Benelux maken deel uit van de Fattal Hotel Group uit Israël, welke bestaat uit in totaal meer dan 220 hotels. Deze zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Centraal Europa, de Benelux en Israël.

Doelstelling.

Door de pandemie is de manier waarop we werken veranderd. Hybride werken is blijvend en meetings, zowel online als fysiek, zijn sinds het begin van de pandemie ontzettend toegenomen. Hierdoor is ook de wereld van zakelijke events en vergaderingen volop in beweging. Waar meetings, congressen en events eerder een doorsnee zakelijk karakter hadden, staan nu vooral verbinden, oprechte connecties, inspireren en motiveren centraal. Leonardo Hotels speelt met het nieuwe eventconcept ‘Now We’re Talking’ in op deze veranderende behoefte.

Aan Pressure de vraag om het nieuwe eventconcept te introduceren aan een uitgebreide relevante lijst aan pers en media.

Aanpak.

Door het uitsturen van een passend persbericht werden de juiste media en pers ingelicht over het nieuwe eventconcept van Leonardo Hotels. Dit resulteerde in een aantal mooie publicaties in onder andere: Meeting Magazine en op websites als Greater Venues, Congres Wereld, Hospitality Management, Ondernemersbelang en Fonkmagazine.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow