MEENK.

MEENK maakt een luxe beleving van een van de meest geliefde Nederlandse lekkernijen: het dropje. Het iconische dropmerk, dat al sinds 1900 bekendstaat om zijn heerlijke assortiment, introduceerde in het najaar van 2023 vijf luxe cadeauverpakkingen. Samen met een onweerstaanbare dropproeverij vormen deze nieuwe cadeauverpakkingen het ultieme geschenk voor iedere gelegenheid. Met het najaar als de ultieme tijd voor ‘geefmomenten’ hebben we, tijdens de eindejaarscampagne, ingezet op traditionele PR en het opzetten van influencer samenwerkingen.

Doelstelling.

Doel van de eindejaarscampagne was om de herpositionering van MEENK als ‘het lekkerste dropje om te geven’ met de nieuwe cadeauverpakkingen van het merk onder de aandacht te brengen en te introduceren. Met publicaties in o.a. FHM, Franska, FEM FEM, Happy in Shape, Ladify, Mensgoodlife, BLVD én influencer content van o.a. Bo Wilkes en Florine Hofstee hebben we een groot publiek weten te bereiken.

Aanpak.

Pressure heeft verschillende pr-activiteiten uitgevoerd. Allereerst hebben we een persbericht uitgestuurd. Daarnaast hebben we 45 perspakketten ingepakt en uitgestuurd in ruil voor een publicatie. Ook hebben we perspakketten in aanloop naar de feestdagen uitgestuurd om MEENK als ‘het lekkerste dropje om te geven’ tijdens de feestdagen voor te stellen. Verder hebben we influencer samenwerkingen opgezet en een aantal media partnerships. Hierdoor hebben we enorm veel bereik weten te genereren en weet heel Nederland dat MEENK ‘het lekkerste dropje om te geven’ nieuwe cadeauverpakkingen heeft geïntroduceerd.

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow