Mermet.

Mermet is een Europese producent van zonweringsweefsels en onderdeel van de Nederlandse multinational Hunter Douglas N.V. (Luxaflex®), wereldmarktleider op het gebied van zonwering en raambekleding. De gedurende decennia opgebouwde expertise van de Belgische bedrijven Helioscreen en Copaco, het Franse Mermet en de Spaanse distributeur Screen Protectors komt samen in één merk: het volledig gerebrande Mermet. Om dit bekend te maken én een nieuwe binnencollectie te introduceren, heeft Pressure verschillende persberichten uitgestuurd.

Doelstelling.

Doel van de campagne was om te benadrukken dat Hunter Douglas haar screenweefsels in Europa voortaan onder het merk Mermet ontwikkelt, produceert en distribueert én om bekend te maken dat er een nieuwe binnencollectie met zes lijnen wordt geïntroduceerd op de R+T in Stuttgart 2024. Met publicaties op o.a. Interior Business, Wonen, Interieurjournaal, Architectenweb en Wonen360, hebben we dit onder de aandacht weten te brengen bij de doelgroep.

Aanpak.

Pressure heeft verschillende persberichten uitgestuurd. Zo hebben we persberichten uitgestuurd met betrekking tot de bekendmaking over het ontwikkelen, de productie en distributie van screenweefsels in Europa onder het merk Mermet én de introductie van de nieuwe binnencollectie op de R+T 2024. Door het uitsturen en opvolgen van de persberichten hebben we diverse publicaties gerealiseerd en het nieuws onder de aandacht weten te brengen.

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow