Mylène.

Mylène maakte haar start in 1965 met de Mylène-olie, het wondermiddel voor een gezonde huid en stralend haar. Nu heeft het beautymerk al meer dan 50 jaar aan expertise en biedt het voor ieder wat wil op het gebied van skincare, bodycare, make-up, interieurparfums en meer. Het Belgische beautymerk gaat daarnaast mee met de trends en lanceert daarom vaker nieuwe collecties en producten.  Bijna alle producten in het assortiment worden ontwikkeld in het eigen laboratorium en/of geproduceerd in de fabriek in Heist-op-den-Berg en zijn verkrijgbaar via de webshop mylene.eu. 

Doelstelling.

In september 2022 lanceerde Mylène een nieuwe collectie: de Nomad collectie. Met deze collectie wil Mylène je nog meer laten genieten tijdens de ‘kleine geluksmomenten’. De splinternieuwe collectie bestaat uit producten voor zowel het lichaam als voor in huis. Samen met een bijpassende Spotify playlist zorgen de producten voor een ontspannen sfeer en een echte at-home-wellness ervaring. Mylène vroeg Pressure om deze nieuwe collectie onder de aandacht te brengen bij Nederlandse lifestyle-, beauty media en influencers en daarmee ook de naamsbekendheid te vergoten van het merk in Nederland.

Aanpak.

Om de nieuwe collectie van Mylène onder de aandacht te brengen, heeft Pressure een uitgebreide perslijst ontwikkeld, een persbericht uitgestuurd naar alle relevante media, perspakketten opgestuurd naar journalisten en redacties en zijn er influencer samenwerkingen opgezet. De aanpak heeft geleid tot onder andere een tweetal publicaties in Vriendin, een review artikel van beautyblogger Curvacious.nl, zijn de producten meegenomen in meerdere online gift guides richting de feestdagen en zijn er meerdere social media posts en stories geplaatst.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow